Kadın 37.bölüm fragmanı yayında: Bahar'ın hayatı Şirin'in ellerinde...

Kadın 36.bölümde; bunca zamandır büyük gerçeklerden bir haber yaşayan Sarp, nihayet çocuklarına kavuştu. Kadın son bölümde; Sarp, hastanede ölüm kalım mücadelesi veren Bahar'a iliğin bulunması için Şirin'i ölümle tehdit etti. Arif'in Bahar'a evlilik teklifi gerçekleştirmesinin ardından Kadın 37.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.10.2018 11:14 GÜNCELLEME 30.10.2018 11:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kadın 36.bölümde; Sarp, Enver'in yaptığı itiraf doğrultusunda çocuklarının aslında hayatta olduklarının bilgisine ulaşmasıyla birlikte mezarları kazma girişiminde bulunmasının ardından farklı cesetlerle karşılaşması sonucu büyük gerçeklerle yüzleşmesi sahne oldu. Kadın son bölümde; Sarp, öğrendiği gerçekler karşısında neye uğradığını şaşırarak ilk olarak soluğu Suat'ın yanında alıp, Bahar'ın ve çocuklarının nerede olduğuyla ilgili sesini yükselterek sert bir şekilde hesap sormaya ve onu dövmeye başladı. Suat ise Sarp ve Bahar'ı birbirinden ayırabilmek noktasında akıl almaz bir plan düzenlerken, Arif ve Sarp ise Bahar için birbiriyle yumruklaştılar. Arif ve Yeliz'in birlik olup çocuklarını babası Sarp'ın görmesini engellemek için uzaklaştırmaya çalışsalar da, çok uzun bir zamandır beklenen o an sonunda gelip çatarak Sarp'ın çocuklarına kavuşarak birbirlerine duydukları derin hasreti gözyaşı sel olurcasına giderdi. Öte yandan Arif ise, hastanede ölüm kalım mücadelesi veren Bahar'a hediye ettiği tek taş yüzükle evlilik teklifi gerçekleştirmesinin ardından Bahar'dan, ''Ölmez, sağ kalırsam...'' şeklinde yanıt aldı. Tüm bunların yanı sıra Bahar'ın eski sağlığına yeniden geri dönmesi ve hayata tutunabilmesi için gereken iliği bulmak üzere Şirin'in kapısına dayanmasının ekranlara gelmesinin akabinde Kadın 37.bölüm fragmanı sorgulaması hız kesmeden yürütülmeye başlandı. Bahar'ın yaşam savaşını kazanabilmesi için ihtiyacı olan iliği Şirin'in vermesi için onu ölümle tehdit etmesinin ve gözyaşları içerisinde yalvarmasıyla birlikte Kadın 37.bölüm fragmanı yayınlandı.

KADIN 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

KADIN 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 37.bölümü ile 30 Ekim Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak. 

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Enver ile kavgasından sonra evi terk eden Şirin soluğu Suat’ın yanında alır. Ona kalacak yer ayarlamasını isteyen Şirin’in aklında çok farklı planlar vardır. Bir anda Enver’in kapısına giden Sarp ise artık kafasındaki soru işaretlerinin açıklığa kavuşmasını istemektedir. Hastalığı ilerleyen Bahar, ani bir şekilde hastaneye kaldırılır. Hatice de kızını kaybetme korkusuyla baş başa kalmıştır. Arif’in Bahar’a aşık olduğunu anlayan Hatice, kızının artık mutlu olmasını istemektedir. Hatice’ye olan itirafından sonra Arif de Bahar’a karşı kartlarını daha açık oynamaya karar vermiştir. 

YORUMLAR 3
  • Ayten 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ben de sarpla kavuşmasını istiyorum arif çıksın aradan ..
    Cevapla
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen yeter artık kadın dizisinde sarp ın çektikleri. Akıl hastası bir kız yüzünden başına gelmeyen kalmadığı gibi birde herkes tarafından kötü ilan edilip öbür adam arifmidir nedir haklı gösterilmeye yok Bahar ı çok sevdiği aşk savaşı verdiği anlatılmaya çalışıyor. Sarp ın çektikleri çocukların baba özlemi kimsenin umrunda değil. Neymiş arif efendi Bahar ı sevmiş sanki Sarp bile isteye çekti gitti. Artık bi çeki düzen verseler iyi olur. Önce ÇOCUKLAR bu hayatta!!
    Cevapla
  • sefa meydan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence bahara şirinden degil başka birisinden ilik bulunsun o da amacına ulasamasin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!