Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna tekrar katılan İlker İnanoğlu kimdir?

Erler Film imzasıyla Kanal D ekranlarına her cuma akşamı taşınan Arka Sokaklar isimli dizi projesine sürpriz bir ismin tekrardan geri döndüğü açıklandı. Yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu televizyon ekranlarının uzun soluklu, reytinglerde başı çeken yapımlarından Arka Sokaklar'a İlker İnanoğlu yeniden dahil oldu.

Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna tekrar katılan İlker İnanoğlu kimdir?
Arka Sokaklar oyuncu kadrosuna tekrar katılan İlker İnanoğlu kimdir?
GİRİŞ 25.10.2018 19:21 GÜNCELLEME 25.10.2018 19:21

Kanal D ekranlarının efsane haline gelen sağlam projelerinden Arka Sokaklar'a sürpriz bir oyuncunun tekrardan geri döndüğünün bilgisine ulaşıldı. İlker İnanoğlu'nun, reyting oranlarında zirvedeki sarsılmaz yerini koruyan ve Erler Film imzasıyla seyircileri ağırlayan Arka Sokaklar yapımının oyuncu kadrosunda yer alacağı duyuruldu. Üstlendiği ''Engin Müdür'' rolüyle senaryosunu Ozan, Ahmet ve Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı Arka Sokaklar projesine kaldığı yerden devam edecek usta oyuncu İlker İnanoğlu kimdir? Filiz Akın ve Türker İnanoğlu'nun oğlu olan ve yeni sezonda Arka Sokaklar'da yer alacağı için sevincini ve heyecanını izleyicilere aktaran İlker İnanoğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır? 

Arka Sokaklar 492.bölüm fragmanı: Rıza Komiser, ceza evine mi girecek?

 

 

ARKA SOKAKLAR'IN ENGİN MÜDÜR'Ü İLKER İNANOĞLU KİMDİR?

Arka Sokaklar dizi projesine geri dönüş yapmasıyla Engin Müdür karakterini canlandırarak burada zor günlerden ekibi bir arada ve ayakta tutacak İlker İnanoğlu, Usta oyuncu İlker İnanoğlu 20 Ağustos 1965 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Sinema dünyasına ilk kez Türker İnanoğlu'nun “Yumurcak” isimli filminde rol alarak adım atmıştır. Henüz çocuk yaşta iken üstlendiği Yumurcak rolüyle nam salan ve sinema dünyasında önemli yer edinen İlker İnanoğlu, oyuncu Filiz Akın ve yönetmen Türker İnanoğlu’nun çocuğudur. Yumurcak filmleriyle büyük ölçüde tanınırlık kazanan ve Türk sinema sektöründe iyi bir erkek çocuk oyuncu olarak konum elde eden İlker İnanoğlu, babası onu eğitim alması için İsviçre”nin Cenevre Şehirndeki Leman Koleji ne gönderdi.

ilker inanoğlu

Gerçekleştirilen Antalya Film Festivali’nde En İyi Çocuk Oyuncu ödülünü almaya hak kazanan İlker İnanoğlu, 1986 tarihinde Türkiye’ye yerleşti ve babası ile birlikte çalışma hayatına başladı. Pek çok önemli dizi projesinde baş rol üstlenen İlker İnanoğlu Biricik Suden’le tanışarak aynı yıl evlilik gerçekleştirdi,  fakat evlilikleri uzun sürmeyerek, 1988 tarihinde ayrılma kararı aldılar. Akabinde İlker İnanoğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nde masterını tamamlamak üzere gittiği Los Angeles’ta Amerikalı eşi Chole’den Berker adında erkek çocuğu oldu. 2006 tarihinde İlker İnanoğlu, Yeşim Salkım ile evlilik gerçekleştirdi, fakat bu ilişki de uzun sürmeyerek boşanma kararı aldılar.

ilker inanoğlu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!