Erkenci Kuş 18.bölüm 2.fragmanı: Sanem, hatalı olan Can'a hesap sordu!

Erkenci Kuş 17.bölümde; Sanem, Emre ve Aylin'in çevirdiği dümenleri açıklığa kavuşturacak belgeyi hazırlanan komployla birlikte elinden kaybetti. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem, düzenlenen doğum günü organizasyonu ve alınan hediyede Fabri'nin parmağı olduğunu öğrendi. Peki, Erkenci Kuş 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 02.11.2018 11:30 GÜNCELLEME 02.11.2018 11:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erkenci Kuş 17.bölümde; Sanem, zorlu bir süreçten geçen Can'ın içerisinde bulunduğu açmazdan kurtarıp reklam ajansının batmasının önüne geçebilmek için, özel olarak hazırlayacağı parfüm kokusunu satın alması için Fabri ile anlaşması Can ve Sanem'in ilişkisinin çok daha kötü bir hale sürüklenmesine neden oldu. Erkenci Kuş son bölümde; Kıskançlık krizine tutulmaktan kendine engel olamayan ve Sanem'le geçirdikleri güzel anıların hafızasında devamlı olarak canlanan Can, her ne kadar Fabri ile ortaklık kurulmasını kesin bir dille reddetmesine rağmen, Deren'in de ikna çalışması sayesinde bu konuyla ilgili duygusal yönlü karar vermekten kaçınıp, tamamen şirketin geleceği için istemeyerek de olsa Fabri'yle ortalıklık kurması sahne oldu. Tüm bunların yanı sıra Sanem'le yakından ilgilenen Fabri ise ortaklık ve motivasyon kutlaması adı altında Sanem'e sürpriz doğum günü organizasyonu gerçekleştirebilmek için Aylin'den yardım istedi. Sanem ve Can'ın ilişkisine gölge düşürmek isteyen Aylin ise dört ayağının üzerine düşerek, Sanem'in doğum günü organizasyonuyla bizzat yakından ilgilenip, üstüne Fabri'nin Sanem'e hediye etmesi için elbise gönderdi. Tüm bunların yanı sıra Sanem, Emre ve Aylin'in foyasını ortaya çıkaracak gizli ortaklık belgelerini ele geçirmesinin ardından, Aylin'in tuzağı yüzünden elinden kaybederek Can'a bunca zamandır söylediği yalanların açıklamasını bu kez de gerçekleştiremedi. Öte yandan Aylin, düzenlediği komplolara tüm hızıyla devam ederek tüm şirkete ve oradan Sanem'e, doğum günü organizasyonunu kendisi için Can'ın hazırladığı yönünde gerçek dışı bilgiyi ortaya attı. Sanem'in doğum günü gecesine Can'ın aldığını düşündüğü elbiseyle katılmasıyla birlikte aslında tüm bu jestlerin esas sahibinin Fabri olduğunu öğrenerek büyük bir yıkıma uğramasının akabinde Erkenci Kuş 18.bölüm fragmanı sabırsızlık içerisinde bekleniyor. Peki, Sanem'in Can'ı karşısına alıp bundan böyle şirketten istifa edeceğinin ve hayatından tamamen uzaklaşacağını söylemesinin arkasından Erkenci Kuş 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

ERKENCİ KUŞ 18.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ 18.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 18.bölümüyle 3 Kasım Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Ortaklık belgelerini ele geçiren Sanem , her şeyi Can’a anlatması için Emre’ye süre verir. Buna yanaşmayan Emre’nin Sanem’le ilgili başka planları vardır. Bu planlardan haberi olmayan Sanem zor durumda kalır ve Can’la arası daha da açılır. Bu arada Sanem’in doğum günü olduğunu öğrenen Aylin harekete geçer . Doğum gününde Sanem’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

YORUMLAR 3
  • Sanem 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizi kaldır ması n lar da :$:B:B
    Cevapla
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba 1.bölümden beri çok beğenerek,ve severek izliyorm
    Cevapla
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    17 çok güzel olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi