Bir Zamanlar Çukurova 8.bölümde neler oldu? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm...

Bir Zamanlar Çukurova 8.yeni bölüm fragmanı geldi. Yılmaz'ı bulmak için huları yakıp yıkan Demir çılgına dönecek ve ihanetin bedelini ödetecektir. Öte yandan Züleyha altın kafeste nefes alamaz olmuş, özgürlüğünü istemektedir. Fekeli ise intikam yeminleri ederken, Demir alevlerin arasında can pazarı yaşar.

GİRİŞ 02.11.2018 09:48 GÜNCELLEME 02.11.2018 09:48

Bir Zamanlar Çukurova 7.son bölümde; Saniye ve Şermin'in oyunlarına rağmen çocuğunu sağlıkla dünyaya getiren Züleyha, altın kafese konmuş bir kuş gibi çırpınmaktadır. Demir, Yılmaz'ın yaşaması ile tedirginlik içinde onu ararken ve başlarından atmaya çalışırken o kurtulmanın bir yolunu bulur. Hularda saklanan Yılmaz Fekeli'nin intikam yeminine ortak olurken, Demir onu bulmak için ortalığı yakıp yıkar. Züleyha ise içine düşen kurttan kurtulamaz aklı fikri Yılmazdadır. İşte, Bir Zamanlar Çukurova son bölümün hemen ardından gelen Bir Zamanlar Çukurova 7.bölüm fragmanı...

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8.BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 8.bölümü ile 1 Kasım Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

'Bir Zamanlar Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor! Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti