Çukur 41.bölüm 2.fragmanı: Vartolu, Saadet'in izini sürmeye başlıyor!

Çukur 40.bölümde; Yamaç, Mahsun'un planlarını suya düşürüp Afgan çocuğu alması karşılığında her yerde köşe bucak aradıkları Çeto'yu geri verdi. Çukur son bölümde; Seyfettin Kadı'nın çocuğunu teslim eden Yamaç, Cumali ile birlikte birleşerek Vartolu ve Medet'in hayatını kurtardı. İşte, Çukur 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 04.11.2018 23:27 GÜNCELLEME 04.11.2018 23:28

Çukur 40.bölümde; Koçovalı ailesinin düşmanlarına bir yenisi daha eklenip Karakuzulardan sonra bu kez Seyfettin Kadı ve Reşit Feyzullah uğraştırdı. Çukur son bölümde; Cumali'yi rehin tutulduğu bölgeden kurtarmak isteyen Vartolu ve Medet'in yakalanması sonucu başlarının belaya girmesinin ardından Yamaç acilen harekete geçerek bu sefer de Vartolu ve Medet'i kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Diğer taraftan Mahsun ise ekibini toplayıp Çeto'yu esir alındığı yerden çekip çıkarmak amacıyla her ne kadar ortalığı tozu dumana katsa da gittiği yerde onu bulamadı. Bununla birlikte Cumali, Çeto'yu yakalayıp onu boğazladığı sırada kafalarına tüfek dipçiğiyle vurulmasıyla birlikte bir anda kendilerini zincirlenmiş bir vaziyette odada hapsedilmiş buldular. Yamaç ise Vartolu ve Medet için faaliyetlere hız kesmeden başlayarak korumaların dikkatini dağıtıp Reşit Feyzullah'ın villasına baskın düzenledi. Kendilerinden istediği şeyin aynısını Karakuzulardan da istediğini bilen Yamaç, Reşit Feyzullah'ı açıkça tehdit ederek ona gözdağı verdi. Aynı zamanda Seyfettin Kadı'nın oğlunu Karakuzuların kaçırdığını bildirdi. Celasun, üzerine binen yükün ağırlığıyla ezilip büyük bir çaresizlik, karamsarlık ve mutsuzluğun eşiğine doğru sürüklenirken, Selim ise geçmişte ailesine yaptığı ihanetin bedelini fazlasıyla ödeyerek pişmanlığı hat safhasına kadar yaşadı. Öte yandan gerçekleştirdiği başka bir operasyonla Çeto'yu ele geçiren Yamaç, Karakuzu lideri Mahsun'u karşısına alıp ondan Afgan çocuğu alması karşılığında her yerde köşe bucak aradıkları Çeto'yu geri iade edeceklerini söyledi. Selim ise boğazına yemek takılması sonucu can çekişen annesine acil müdahaleyi yapıp son anda hayatını kurtarması ve Akşın'ın ise kaşla göz arasında evden kaçarak Celasun'a korku dolu anlar yaşatmasının ardından Çukur 41.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Peki, Uzun bir süredir ailesini takip edip onların yakasını bırakmayan ve yanlarından bir an olsun ayrılmayan Selim ve babası İdris Koçovalı'nın yüzleşmesinin, Yamaç'ın Seyfettin Kadı'nın Afgan çocuğu teslim etmesiyle birlikte Cumali ile birlikte Vartolu ve Medet'in hayatını kurtarmasının sahne olmasının akabinde Çukur 41.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

ÇUKUR 41.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının kaliteli ve güçlü projelerinden Çukur 41.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 41.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 41.bölümüyle 5 Kasım Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri