TRT 1 Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 3.fragmanı! Nefes kesen savaş başlıyor...

TRT 1'in merakla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Kasım ayı itibariyle ekranlarda yerini alacak olan Diriliş Ertuğrul 122.bölümüyle yine nefes kesecek. Yeni sezonda savaş sahnelerin sıklığı izleyenlerin nefesini kesecek. İşte Diriliş Ertuğrul 5.sezon 122.bölüm 3.fragmanı...

TRT 1 Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 3.fragmanı! Nefes kesen savaş başlıyor...
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 3.fragmanı! Nefes kesen savaş başlıyor...
GİRİŞ 06.11.2018 15:37 GÜNCELLEME 06.11.2018 15:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diriliş'te işler karışıyor. Yeni sezonu 07 Kasım çarşamba akşamı başlayacak olan Diriliş Ertuğrul'da savaş başlıyor. Oyuncu kadrosunda büyük değişikliğe giden Diriliş Ertuğrul'un 5.sezonundan savaş sahnelerin sıklığı izleyenlerin adeta nefesini kesecek. Merakla beklenen yeni sezon öncesi Diriliş Ertuğrul 122.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. "Söğüt Anadolu'nun kalbidir, yüreğidir. Biz bu toprakları kılıç akıyla aldık. Alın teriyle mamur ettik. Yüreğimiz hürriyet ve adalet için aktıkça umut kesilmez." diyen Ertuğrul bey yeni düşmanlarına gözdağı veriyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 122.BÖLÜM 3.FRAGMANI

Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor! Diriliş "Ertuğrul" yeni sezon ilk bölümüyle 7 Kasım'da TRT1'de.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 122.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Yeni sezonda hikaye tamamen değişerek zaman atlaması yaşanacaktır. Ertuğruş Bey yaşlanmış olarak seyirci karşısına çıkacak. 

Platosu yenilenen ve çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul yeni sezonda, son yaşananlardan 10 yıl sonrasına anlatılacak. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi devam edecek. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşecek.

Ertuğrul bey 10 yıl geçtiği için yaşlanmıştır. Yeni sezonda alplerin kıyafetleri değişmiştir. Osman bey 11 yaşına Savcı ise 13 yaşında gelmiştir. 

"Obamı, Söğüt'ü Moğollara, bitmiş tükenmiş Selçukluya rağmen ayakta tutmaya çalışırken esas mesele babalık mı ana." diyen Ertuğrul Bey evlenmeye karar veriyor. 

“DİRİLİŞ ERTUĞRUL” GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR…

Tekden Film tarafından hayata geçirilen, senaryosu ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul”, kadrosundan dekoruna ve platosuna kadar birçok yenilikle izleyicisiyle buluşacak.

“Diriliş Ertuğrul”un yeni sezonunda izleyicilerin yine soluksuz izleyecekleri ve sabırsızlıkla bekleyecekleri bölümler çekiliyor.

 “Diriliş Ertuğrul” için bütün yaz dönemi boyunca hummalı bir çalışma yürüten yaklaşık 250 kişilik ekip tarafından yepyeni bir Söğüt şehri inşa edildi. Ayrıca geçen sezondaki tüm otağ ve dekor da değişti, kıyafetler yeniden yorumlandı.

 Tüm dünyada ses getiren ve 85’in üzerinde ülkede 25 lisana çevrilen, izleyici rekoru kıran “Diriliş Ertuğrul”un 5. sezonu sürprizlerle dolu. Türkiye ve dünyada 3 milyar izleyiciye erişen dizide %60 oranında değişen bir oyuncu kadrosu izleyicilerle buluşacak.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı “Diriliş Ertuğul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete, Didem Balçın’ın aralarında bulunduğu isimler rol alıyor.

Halen gösterildiği 85 ülkede dünya izleyicisi tarafından da soluksuz izlenen “Diriliş Ertuğrul”; yepyeni platosunda ekibe yeni katılan oyuncuların kemik kadroyla birleşecek olan enerjisiyle yine TRT1 izleyicilerine unutamayacakları bir sezon yaşatacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON TANITIMLARI

YORUMLAR 4
  • tuna 5 yıl önce Şikayet Et
    İyice cırkını çıkardınız.eski izleyici oranını biraz zor bulursunuz.
    Cevapla
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    olumsuz hava sartlarından dolayı sonra yarı yıl tatili derken çekimlere ara veririlir en iyisi biz gelecek yıl izleyelim
    Cevapla
  • osmanlı1299 5 yıl önce Şikayet Et
    osman yüzünü burak özçivite vermişler izleneceği kalmadı osman beyi tanınmayan bir yüz temsil etmeliydi.izleneceği kalmadı yanlış seçimler filmi 2.sıraya itti şimdi avlu zamanı
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani Etuğrul dizisi başlamadan önce Engin Altan Düzyatan a onay mı verdi izleyenler ? sen izlemesen de olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama