Adını Sen Koy ne zaman, yayın tarihi günü saati! Oyuncuları - konusu!

Star TV ekranlarında reyting kurbanı olmasıyla yayın hayatını sonlandıran, ancak Acun Ilıcalı'nın sürpriz transferiyle TV8'de yeniden iddialı bölümleriyle seyircisini ağırlayacak Adını Sen Koy ne zaman başlıyor, yayın tarihleri nelerdir? TV8'de ekran serüvenine tüm hızıyla devam edecek Adını Sen Koy oyuncuları, konusu!

Adını Sen Koy ne zaman, yayın tarihi günü saati! Oyuncuları - konusu!
Adını Sen Koy ne zaman, yayın tarihi günü saati! Oyuncuları - konusu!
GİRİŞ 05.11.2018 19:50 GÜNCELLEME 05.11.2018 19:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yayın hayatına ilk kez TRT1 ekranlarında başlayan ve sonrasında Star TV'ye dahil olarak her gün sürpriz bölümlere imza atan Adını Sen Koy isimli dizi projesi, reytinglerde hedeflediği başarıyı yakalayamaması sonucunda ekranlara veda etmişti. Fakat ünlü medya patronu, sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirilen hamle sonrasında, final yapmasıyla dizinin tutkunlarını hayal kırıklığına uğratan Adını Sen Koy adlı yapımın bundan böyle sahibi olduğu TV8 ekranlarında yer alacağı açıklandı. Peki, Erkan Meriç ve Hazal Subaşı'nın projeden ayrılma kararı almasının akabinde oyuncu kadrosuna yeni isimlerin eklendiği Adını Sen Koy ne zaman başlıyor, yayın tarihleri, günü ve saatleri nelerdir? İşte, TV8 ekranlarında ekran macerasını hız kesmeden sürdürecek Adını Sen Koy oyuncuları ve konusu...

Adını Sen Koy dizi projesinde Oğuz rolünü üstlenecek Cenk Torun kimdir?

Adını Sen Koy projesinde Azize rolünü üstlenen Deniz Özlem Durmaz kimdir?

 

ADINI SEN KOY NE ZAMAN BAŞLIYOR? ADINI SEN KOY YAYIN TARİHLERİ, GÜNÜ VE SAATLERİ?

İzlenme oranlarında yaşadığı ciddi düşüş nedeniyle Star TV ekranlarına 390.bölümüyle 18 Ekim Cuma günü yayın hayatını noktalayan Adını Sen Koy, Acun Illıcalı’nın transferiyle birlikte TV8 ekranlarının yayın akışındaki yerini alarak artık 5 Kasım Pazartesi tarihinden itibaren 18:45’te hafta içi her gün izleyici kitlesiyle buluşacak.

adını sen koy ne zaman yayın tarihleri günü saati

ADINI SEN KOY OYUNCULARI VE KONUSU...

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Fulya Yavuzoğlu ve Mahir Aktaş'ın oturduğu Adını Sen Koy oyuncularını Cenk Torun, Özlem Deniz Durmaz, Mert Öcal, Tuğçe Ersoy, Dünya Aydoğdu, Müge Uzel ve Gökberk Demirci oluşturmaktadır. Adını Sen Koy konusu ise;

"Aşık ruh karanlık ve soğuk iklimde yaşar. Isı da ışık da hep bir adım ötede, sevdiğinin ellerindedir. Aşk birbirlerine doğru sürüklenen iki kalbin bir türlü birleşememesi, yaklaşmaya çalışırken uzağa, hep uzağa düşmesidir…" Karakterleri gece ile gündüz kadar farklı, dünyaları siyahla beyaz kadar ayrı iki gencin Ömer ve Zehra'nın hikayesi de imkansız bir iklimde yeşerecektir. Gösterdikleri büyük dirence ve tüm olmazlara rağmen… Ömer altı aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulur kendini… Bambaşka bir dünyadan gelen Zehra ile evlenmek zorundadır. Altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapacak, bunun için Zehra'ya istediği parayı ödeyecek, onun altı ayını satın alacaktır.

adını sen koy oyuncuları konusu

YORUMLAR 2
  • zeynep 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden tv 8e gecti star tv daha iyidi
    Cevapla
  • zeynep 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman basliyacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü