Vurgun ne zaman hangi tarihte başlıyor? Baş rol oyuncuları netleşti...

Gold Film imzasıyla Fox TV ekranlarına taşınacak Vurgun isimli yeni dizi projesinin başrol oyuncuları belli oldu. Baş rollerini Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın üstlendiği Vurgun ne zaman hangi tarihte başlayacak? Yeni yayın döneminde yer almak üzere sıkı bir hazırlık yapan Vurgun oyuncuları konusu kesinlik kazandı mı?

Vurgun ne zaman hangi tarihte başlıyor? Baş rol oyuncuları netleşti...
Vurgun ne zaman hangi tarihte başlıyor? Baş rol oyuncuları netleşti...
GİRİŞ 11.11.2018 19:09 GÜNCELLEME 11.11.2018 19:12

Televizyon ekranlarında yeni sezona güçlü bir şekilde giriş yapmaya hazırlanan Vurgun adlı dizi projesine dair izleyici kitlesi tarafından sıklıkla sorgulamaya alınan ayrıntılar netliğe kavuşmaya başladı. Gold Film yapım şirketinin sahibi Faruk Turgut'un sosyal platform aracılığıyla dizi tutkunlarını yakından ilgilendirecek açıklamalar gerçekleştirerek Fox TV ekranlarında yakın bir zamanda yayınlanacağını duyurdu. Öte yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği yeni yayın döneminde seyircilerini etkileyici olay örgüsü ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuyla karşılamayı amaçlayan Vurgun ne zaman hangi tarihte başlayacak? Senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur'un kaleme aldığı, ekranlarda yayın serüvenine bir an evvel başlaması dört gözle beklenen Vurgun oyuncuları konusu kesinlik kazandı mı?

VURGUN NE ZAMAN HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Fox TV ekranlarında başarılı bir çıkış yakalamayı hedefleyen Vurgun adlı yeni dizi projesinin yapımcısı Faruk Turgut tarafından izleyici kitlesinin son dönemlerde ağırlıklı olarak araştırma konusu haline getirdiği ne zaman hangi tarihte başlayacağı konusunda şu an için net bir tarih, gün ve saat bilgisi belirtilmedi. Ancak ünlü yapımcının gerçekleştirdiği açıklamalar ışığında Vurgun dizisinin yakın bir zamanda seyircilerini ağırlayacağı aktarıldı. Projeyle ilgili yeni gelişmeler için takipte kalın...

VURGUN OYUNCULARI KONUSU KESİNLİK KAZANDI MI?

Vurgun dizisinin baş rol oyuncuları açıklanarak, Fox TV ekranlarında bir dönem yayınlanan Kayıtdışı isimli dizi projesinde yer alan Erkan Petekkaya ve ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı yapımın baş rolünü üstlenen Deniz Çakır olduğu belirtildi. Öte yandan Medyatava'dan alınan bilgiye göre; oyuncu görüşmeleri şu an için devam eden projenin kadrosuna son olarak Emre Kınay ile Altan Erkekli’nin de dahil olduğu konuşulmaktadır.

vurgun ne zaman konusu oyuncuları

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı