Erkenci Kuş 22.bölüm 2.fragmanı: Can, Sanem'i hazırlıksız yakalıyor...

Erkenci Kuş 21.bölümde; Reklam şirketinde yer alan kampanya bilgilerinin kaybolması üzerine olayın sorumlusunu bulmak için hummalı bir çalışma yürütüldü. Erkenci Kuş son bölümde; Ajansın durumunun kötüye gitmesiyle birlikte Can radikal kararlar almak mecburiyetinde kaldı. İşte, Erkenci Kuş 22.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.11.2018 13:40 GÜNCELLEME 30.11.2018 13:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Erkenci Kuş 21.bölümde; Birbirleri için hazırladıkları romantik sürprizler eşliğinde ilişkileri tüm hızıyla devam eden Sanem, Can'a son derece güzel duygular hissettiren özenle hazırladığı bir koku hediye etmesi sahne oldu. Erkenci Kuş son bölümde; Formülü yalnızca Sanem'e ait olan özel kokuyu Fabri'ye vermemesi noktasında ısrarını sürdüren Can, bu uğurda ajansın geleceğini hiçe sayarak ve içerisinde bulunduğu mevcut durumu göz ardı ederek bir çek imzalama girişiminde bulundu. Öte yandan Deren'in ajanstaki kötü gidişattan söz etmesi üzerine Can bu krizin üstesinden gelebilmek için hayatında radikal kararlar almaya başladı. Reklam şirketinde bulunan kampanya bilgilerinin ortalıklardan beklenmedik şekilde yok olmasıyla birlikte, olaya sebep olan kişiyi tespit edebilmek adına ekipteki herkesin kapsamlı bir araştırma sürecine girmesinin ardından Erkenci Kuş 22.bölüm fragmanı sorgulaması izleyici kitlesi tarafından aralıksız sürdürülmeye başlandı. Peki, Sanem'in reklam ajansındaki çalınan kampanya bilgilerinin sorumlusunu bulmaya çalışırken çok önemli bir ipucu yakalayarak köstebeğin Emre'nin olabileceğine yönelik Can'ı bilgilendirmesinin akabinde Erkenci Kuş 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ERKENCİ KUŞ 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunu; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi isimlerin oluşturduğu Erkenci Kuş 22.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 22.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Kutlu Üner'in kaleme aldığı Erkenci Kuş 22.bölümüyle 1 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak. 

erkenci kuş 22.bölüm fragmanı

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. 

Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlar. Emre’nin Aylin’le ortak hareket ettiğine inanan Sanem bunu Can’la paylaşır . Can’ın bu duruma tepkisi ne olacaktır?

YORUMLAR 2
  • esma< 5 yıl önce Şikayet Et
    bence çok iyi
    Cevapla
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba çok severek ve beğenerek izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...