Gündemin ses getiren ismi Deren Talu kimdir? Deren Talu hakkında...

Defne Samyeli'nin iki kızından biri olan Deren Talu, son dönemlerde magazin gündeminin konuşulan isimleri arasına yerleşti. Peki, mankenlik alanında kariyer hedefi olduğunu açıklayan Deren Talu kimdir? Üniversite eğitimini yurt dışında tamamlayan, Derin adında kız kardeşi olan Deren Talu aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Gündemin ses getiren ismi Deren Talu kimdir? Deren Talu hakkında...
Gündemin ses getiren ismi Deren Talu kimdir? Deren Talu hakkında...
GİRİŞ 27.11.2018 12:14 GÜNCELLEME 27.11.2018 12:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski Türkiye Güzeli olmasının yanı sıra sunucu, manken, şarkıcı ve oyunculuk alanlarında da kendini gösteren Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, 1996 tarihinde Amerika'da hayata gözlerini açmıştır.

Lise eğitimini ENKA Okulları'nda bitiren ve ABD pasaportuna sahip olan Deren Talu'nun babası Eren Talu; mimarlık mesleğini icra etmekte olup, aynı zamanda Galatasaray Kulübü Divan Kulübü üyesi ve eski yöneticisi olarak tanınmaktadır. Tüm bunların yanı sıra Deren Talu'nun babası Eren Talu, Galatasaray Lisesi ve Galatarasay Akademisi mezunudur. 

deren talu nereli kaç yaşında

 

22 yaşında olan genç isim Deren Talu, yüksek lisans eğitimi için yurt dışına gitme kararı alarak Los Angeles'ta eğitim görmüştür. Mankenlik alanında kariyer hedefi planladığını dile getiren Deren Talu, Atıl Kutuoğlu'nun defilesine çıkarak hayalini kurduğu mesleğe ilk kez başlangıç yapmıştır. 

Sahip olduğu güzelliğiyle geniş bir kesimin ilgi ve beğenisini kazanan, Defne Samyeli ve Eren Talu'nun evliliğinden olan Deren Talu'nun, Derin Talu adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. 2003 tarihinde tıpkı ablası Deren Talu gibi Amerika'da dünyaya gelen kız kardeşi Derin Talu da moda alanıyla yakından ilgilenmektedir.

Son olarak Deren Talu, annesi Defne Samyeli ile beraber 2019 tarihinde beyaz perdeye taşınacak Karakomik Filmler isimli sinema projesinde rol üstlenmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 2
  • Yumatu 5 yıl önce Şikayet Et
    Hıım beklediğim haber
    Cevapla
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne bundan ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Torbacılıktan çete liderliğine: Son sinyal Şile'den - 17 Mayıs 2024 gazete manşetleri
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...