TRT 1 Diriliş Ertuğrul 126.bölüm fragmanı! Herkesi şoke eden ölüm...

Yine heyecan dolu bir bölümü geride bırakan Diriliş Ertuğrul 126.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Dragos hain planlarını bir bir işlerken Ertuğrul Bey'in yeni hamlesi savaşın zeminini hazırladı. Peki Diriliş Ertuğrul 126.bölümünde neler olacak? Ertuğrul Bey'in oğlu kurtulacak mı?

GİRİŞ 30.11.2018 13:48 GÜNCELLEME 30.11.2018 13:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

"Oğlumun kılına zarar gelirse o kaleyi başına yıkarım" diyen Ertuğrul Bey savaşın zeminini hazırlıyor. TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 126.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Dragos'in hain planları bir bir yerini bulurken Gündüz Alp dönüşü olmayan bir yola giriyor. Son bölümünde "İlahi adalet tüm zalimleri tuzak kuranların hakkında gelecektir" diyen Ertuğrul Söğütteki haini bulmak için harekete geçiyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımı ve tüm merak edilenler...

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 126.BÖLÜMÜ NE ZAMAN? HAFTAYA VAR MI?

Yine heyecan dolu bir bölümü geride bırakan ve başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul 126.bölümü 5 Aralık çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Diriliş Ertuğrul 126.bölümü

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Sandığın anahtarını alan Turgut, Ertuğrul Bey'e verir ve Selçukludaki ajanların ismini öğrenir. Gündüz'ü İlbilge hatunun elinden Osman kurtaracak fakat savaşarak değil İlbilge hatun ile konuşarak Ertuğrul'un olayı çözmesini ve beklemesin isteyecektir.

Turgut Alp, Dragos'un kim olduğunu kızın kolyesinin şifresini çözerek bulacaktır. Bir süre bunu gizleyecek ve emin olunca Ertuğrul Bey'e söyleyecektir.

İlbilge Hatun her ne kadar öfkeli görünsede Ertuğrul Bey'e ilgisini saklamayacak ve ona güvenip olayın aydınlatılmasını bekleyecektir.

Dragos ise yine hain planlarını devam ettirerek tekfurun ölümüne sebep olacak ve bu suçu da Gündüz Alp'in üstüne atacaktır.

"Oğlumun kılına zarar gelirse o kaleyi başına yıkarım" diyen Ertuğrul Bey savaşın zeminini hazırlayacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL REYTİNG SIRALAMASINDA KAÇINCI OLDU?

TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan “Diriliş Ertuğrul” dizisi bu haftaki bölümüyle de zirvedeki yerini korudu. 

Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırırken dünyaya açılma başarısını da gösterek 85 ülkede 25’in üzerinde dile çevrilerek tarihimizi milyonlara anlatan “Diriliş Ertuğrul” son bölümüyle efsanesini sürdürerek yine izleyiciyi ekrana bağladı. “Diriliş Ertuğrul” ABC1’de 17.14, AB’de 15.64 ve TOTAL’de 14.33’le tüm reyting gruplarında zirvedeki yerini korudu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 126.BÖLÜMÜ FRAGMANI

YORUMLAR 10
  • Real Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyillardir icimizdeki SEYTAN vari insanlarin yaptigi düsmanligi sergilemek icin DETAY li sunmak gerekiyor. Biz de Ingilizin, Almanin , Yahudinin genel olarak ne kadar adi düzenlerinin ve oyunlarinin oldugunu biliyoruz ama tekrar tekrar beynimize islenmeli ki gelecek nesiller ayni oyunlara gelmesinler. Nihayetinde SEYTAN ayrinltilarda gizlidir.
    Cevapla
  • korkut demir 5 yıl önce Şikayet Et
    eleştiriler olabilir faydalıdır da ancak bunun bir tv dizisi olduğu ve tarihi olayları beyaz cama aktarırken tv ve film teknikleri kullanıldığı bunun için olayların ve diyalogların buna göre yazıldığı unutulmamalı.
    Cevapla
  • drsn 5 yıl önce Şikayet Et
    adam dizide detaya takılmış koşkoca Osmanlı kuruluyor zevk almaya nak arkadaş tarihini öğren her filimde elbetteki bazı abartılar olacak sen özüne bak
    Cevapla
  • tas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilinmesi ve görülmesi gereken detaylarda gizlidir. Çünkü, Türk Milleti zekidir.
    Cevapla
  • mat 5 yıl önce Şikayet Et
    beğenmeyen izlemesin kardeşim, bu diziyi dünya izliyor!! Mesela Maduro 'ya bi bakın....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha