Arka Sokaklar 498.bölüm fragmanı: Beni yakarsanız hepiniz yanarsınız!

Arka Sokaklar 497.bölümde; başta Rıza Komiser olmak üzere, tüm polis ekipleri Zeyno'yu kurtarabilmek adına canla başla seferber oldu. Arka Sokaklar son bölümde; Rıza Komiser, torununu kaçıran sorumlu kişilerin izini sürmeye koyulurken, Zeyno'nun infaz videosu izletildi. İşte, Arka Sokaklar 498.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 07.12.2018 19:44 GÜNCELLEME 07.12.2018 19:44

Kanal D ekranlarının zirvedeki yerini kimseye kaptırmayan projesi Arka Sokaklar 497.bölümde; Ali ve Pınar'ın kızları Zeyno'nun çete üyeleri tarafından kaçırılmasından ardından kapsamlı bir arama-kurtarma operasyonu başlatıldı. Arka Sokaklar son bölümde; Ali ve Pınar, kaçırılan kızlarını bulamamanın acısıyla büyük bir yıkım yaşarken, Rıza Baba ise torunuyla ilgili aldığı kötü haberle derinden sarsılarak hastanelik oldu. Neyse ki korkulan olmayarak Rıza Komiser eski sağlığına kavuşup hem Zeyno'yu kurtarmak hem de torununu kaçıran sorumlu kişilerin peşine düştü. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlanmasıyla çetenin ele başlarındaki ismin yakalanmasının ardından Arka Sokaklar 498.bölüm fragmanı araştırması sürdürülmeye başlandı. Peki, emniyete gönderilen Zeyno'nun infaz videosunun ardından aslında hayatını kaybetmediği gerçeğinin açığa çıkmasın akabinde Arka Sokaklar 498.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

ARKA SOKAKLAR 498.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D’de ekrana taşınan her bölümü farklı bir heyecana sahne oldu dizi projesi Arka Sokaklar 498.bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 498.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır başarı elde eden ve geniş izleyici kitlesine sahip olan yapımı Arka Sokaklar 498.bölümüyle 7 Aralık Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak.

arka sokaklar 498.bölüm fragmanı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Ekip, çete tarafından kaçırılan Zeyno'yu bulabilmek için tüm imkanlarını zorluyor. Ali ve Pınar hem Rıza Babanın, hem de kızlarının akibeti yüzünden perişan zamanlar geçirmektedirler. Tek tesellileri Rıza Babanın gözlerini açması olur. Sıra Zeyno'yu bulmaya gelir. Bu sırada emniyete bir video gönderilmiştir. Videoda Zeyno'nun görüntüleri vardır. Görüntülerde Zeyno'nun çete tarafından vurulduğu görülür. İzleyen herkes büyük şok yaşar. Ekip büyük bir operadsyonla çetenin elebaşlarını yakalar. Rıza Baba, torununun öcünü almak için sorgu odasına gizlice girer. Silahını kafasına dayadığı çetenin patronu onu şok eden bir haber verir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı