Erkenci Kuş 23.bölüm fragmanı! Mevkıbe gizli gerçekleri öğrenecek mi?

Erkenci Kuş 22.bölümde; Sanem hem Can'ın ağabeyi Emre'nin kötü biri olduğunu kanıtlamaya uğraştı, hem de önlenemez kıskançlığı sonrası Can ve Ceyda'nın her adımını takip etti. Erkenci Kuş son bölümde; intikam almak için asla pes etmeyen Aylin'in düzenlediği plan yerle bir oldu. İşte, Erkenci Kuş 23.bölüm fragmanı geldi.

Erkenci Kuş 23.bölüm fragmanı! Mevkıbe gizli gerçekleri öğrenecek mi?
Erkenci Kuş 23.bölüm fragmanı! Mevkıbe gizli gerçekleri öğrenecek mi?
GİRİŞ 08.12.2018 18:59 GÜNCELLEME 08.12.2018 18:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının kısa bir zaman içerisinde büyük başarılara imza atan yapımlarından Erkenci Kuş 22.bölümde; Sanem'in gerek Ceyda'yı Can'dan olabildiğince uzaklaştırmak gerekse Emre ve Aylin'in arkasından çevirdiği dümenler yüzünden Can'ın başının belaya girmesini önlemek üzere harekete geçti. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ın bundan böyle şirketle olan bağını koparması için sunduğu çeki Fabri'nin geri çevirerek amaçlarına ulaşmak üzere reklam ajansında sahip olduğu hisselerini vermeme hamlesi damga vurdu. Can'ın karşılaştığı olumsuz gelişmeyi kendi hedeflerini gerçekleştirmek için fırsat bilen Aylin de Fabri'nin temsilcisi unvanıyla şirkete dönerek tekrardan çalışma hayatına başladı. Sanem ise meydana gelen hadiselerin sorumlusunun Emre olduğunun farkındadır, bu nedenle çözüm geliştirmek suretiyle Emre'yle iletişim kurma ve ikna çalışmasına kalkışsa da olumlu bir etki etmedi. Sanem'in, Emre'nin aslında kötü bir karakter olduğunu Can'a kanıtlayabilmek üzere izini sürmesinin sonrasında Erkenci Kuş 23.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Sanem'in önüne geçilemeyen kıskançlığı sonrası birlikte vakit geçiren Can ve Ceyda'nın her adımını takip etmesinin akabinde Erkenci Kuş 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 23.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 23.bölüm fragmanında, Sanem ve Can çok uzun bir süredir devam ettirdikleri arkadaşlık ilişkilerinin ardından yeni bir ilişkiye başlama kararı alıyorlar.

 

 

ERKENCİ KUŞ 23.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

erkenci kuş 23.bölüm fragmanı

ERKENCİ KUŞ 23.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 23.bölümüyle 1 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

erkenci kuş son bölüm

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Bir dergi röportajı için spor salonunda bir araya gelecek olan Ceyda ve Can’ı baş başa bırakmamaya kararlı olan Sanem, Ayhan’la birlikte salonda geçici olarak çalışmaya başlar. Öte yandan Emre’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlı olan Sanem ve Ceycey Emre’yi izlemeye başlarlar... Aylin’le buluşacağını duyunca hemen takibe alırlar. Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek midir? Bu arada lansman için tüm hazırlıklar tamamdır. Başarılı geçecek olan geceyi bozmak için Aylin yine iş başındadır. Ama bu sefer sonuç hiç de istediği gibi olmaz. 

YORUMLAR 3
  • zara 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba arkadaslar
    Cevapla
  • hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    Baya baya güzel Tek kelime ile muhteşem
    Cevapla
  • yeşim aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Çoook güzel...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi