TRT 1 Diriliş Ertuğrul 127.bölüm fragmanı! Ertuğrul, İlbilge'yi öldürecek mi?

"Kaçın kaçabildiğiniz yere kadar. Bizim adaletimizden kim sizi muhafaza edebilir ki" diyen İlbilge Hatun, Ertuğrul Bey'i tehdit ediyor. TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 127.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Son bölümü ardından yeni bölüm büyük heyecan uyandırdı.

GİRİŞ 08.12.2018 16:37 GÜNCELLEME 08.12.2018 16:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Oğlu Gündüz'ü kurtarmak ve suçsuz olduğunu kanıtlamak için büyük çapa harcayan Ertuğrul Bey, yeni savaşın sinyallerini verdi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 127.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Diriliş'in yeni bölümünde neler olacak? "Kaçın kaçabildiğiniz yere kadar. Bizim adaletimizden kim sizi muhafaza edebilir ki" diyen İlbilge Hatun, Ertuğrul Bey'i tehdit ediyor. Yine heyecan dolu bir bölümü geride bırakan ve başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul 127.bölümü 12 Aralık çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 127.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Öncelikle kaleden nasıl kurtulduklarını anlatalım. Biliyorsunuz bir kişi karşındakini öldürmesi veya yaralaması iki devlet arasında savaşa yol açar. Fakat böyle bir durum olmadı. Komutanın emriyle askerler duracak Ertuğrul Bey fidyeyi ödeyip Gündüz'ü çıkaracaktır.

 

 

Fakat Ertuğrul'un düşmanları biter mi? İlbilge ile karşı karşıya geldiğini bilen Bahattin, Dragos'un gazına gelip Kayı obasına baskın düzenleyecektir. Fakat bu emir Bahattin'in sonunu getirecek.

Diriliş Ertuğrul 127.Bölüm

İlbilge'nin askerleri ile karşı karşıya gelen Ertuğrul ve Gündüz ne yapacak? Suçlu olan İlbilge ve babasının öldürülmesi öfkesiyle Ertuğrul'a kılıç çeker. Fakat burada kaybedecek tek kişi İlbilgedir. Alpleri ölürse mahkemede haklı duruma düşecek olan İlbilge bunun bilincinde Ertuğrul'a saldırır.

"Kaçın kaçabildiğiniz yere kadar. Bizim adaletimizden kim sizi muhafaza edebilir ki" diyen İlbilge Hatun, Ertuğrul Bey'i tehdit ediyor.

Dragos'un, karısıyla kızıyla tehdit edilen tüccarın seçim yapmasından sonra deşifre olacaktır. Yani Ertuğrul suçlunun kilisede olduğunu tüccar söyleyecektir.

İZLENME ORANLARI AÇIKLANDI!

TRT1 ekranlarında 5. sezonuyla izleyicisiyle buluşan yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan “Diriliş Ertuğrul” dizisi geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle rakiplerini ikiye katladı. Yayınlanan her bölümüyle yeni bir rekora imza atan “Diriliş Ertuğrul” başarıya doymuyor. “Diriliş Ertuğrul” 126. bölümüyle AB’de 15.19, totalde 15.23, ABC1’de 17.99 reytinge ulaştı.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı “Diriliş Ertuğul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu isimler rol alıyor.

Türk televizyon tarihine adını yazdırmanın yanı sıra dünyada ses getiren ve yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede 25 lisana çevrilerek rekor kıran “Diriliş Ertuğrul”un izleyicilerini önümüzdeki bölümlerde büyük sürprizler bekliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 127.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 9
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni akim cok guzel
    Cevapla
  • bilgin 5 yıl önce Şikayet Et
    dizide müziği biraz kısarmısınız insanın kafasını didiyor ayrıca olayları iyice uzatıp tadını kaçırmayın aynı benzer senaryoları tekrar tekrar izlemekten bıktık kardeşim
    Cevapla
  • doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence adaletin dostluğun kardeşliğin ön plana çıkan en güzel göstergesidir
    Cevapla
  • sinan tac 5 yıl önce Şikayet Et
    şu ilbilge ye deli oluyorum. orada olsam kafasini ucururum. ne inatci keci yahu
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    kahfehaneler adam kaynıyo bedava oynayacak binlerce insan var en azından intikallerde biraz adam sayısını arttırın yada teknolojiyle bu işi yapın bazı durumlarda 100bin kişinin olması gereken yerler 15 kişiyle oynanıyo para kazanmak ikinci planda olmalı
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz be, 10 kişi ile savaş mi olur diyorsunuz. Sanki gerçekte ertugrul gazi her gün kelle uçuruyordu. Senede iki defa savaş sahnesi olsa kabul eder misiniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?