Diriliş Ertuğrul 127.bölüm 2.fragmanı! Oba'ya şok baskın iç savaş öncesi...

"Vicdanının sesini dinleyesin İlbilge Hatun. Hakkın yanında olursan bende her daim arkanda olacağım" diyen Ertuğrul Bey iç savaşı önlemek için elinden geleni yapıyor. Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 127.bölüm 2.fragmanı izleyici ile buluştu. İşte Diriliş'in yeni bölümünden öne çıkanlar...

GİRİŞ 11.12.2018 09:26 GÜNCELLEME 11.12.2018 09:27

Nefes kesen bölümün ardından yeni bölüm tanıtımları merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 127.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. İç savaşı önlemek için elinden geleni yapan Ertuğrul Bey oğlunu aklayabilecek mi? "Yarın adaletin tecelli edeceği gündür" diyen Ertuğrul savaşı başlatıyor mu? Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında yerini alacak olan Diriliş Ertuğrul, 12 Aralık çarşamba günü izleyici ile buluşacak. "Kaçın kaçabildiğiniz yere kadar. Bizim adaletimizden kim sizi muhafaza edebilir ki" diyen İlbilge Hatun, Ertuğrul Bey ile anlaşma yapacak mı? İşte yeni bölüm hakkında öne çıkanlar...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 127.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? 2.FRAGMANDAN TAHMİNLER...

Ertuğrul ve İlbilge yaptıkları ufak çağlı kavganın ardından tekrar bir araya gelir ve İlbilge bir kez daha Ertuğrul'a karşı müsamahakar davranır. Ertuğrul Bey onu sözleriyle bir kez daha kendi safına çeker.

Emir Bahattin Durulmaz bir su gibidir. Ertuğrul Bey'in işini bitirmek için hiç durmadan uğraşır. Obaya baskın verip herkesten hesap sormaya çalışır. Fakat Artuk Bey, Emir Bahattin'e baş kaldırır ve onu tersler.

 

 

Dragos Artuk Bey'in muhafazası altında olan sandığın peşinde olabilir. Ertuğrul'un Moğollar'dan o sandığı aldığını biliyor. Ertuğrul Bey ve Alpleri Emir Bahattin'in tarafından her yerde arandığı için mağarada kalırlar.

Ertesi gün mahkeme günüdür. Ertuğrul Bey, Gündüzle birlikte mahkemeye gelecek ve mahkemede haklı çıkacak. İlbilge mahkemede Ertuğrul Bey'in tarafında olacak. Bu sayede Gündüz infaz edilmeyecek. Şahitler dinlenecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 127.BÖLÜM FRAGMANLARI

1.FRAGMANDAN TAHMİNLER

Öncelikle kaleden nasıl kurtulduklarını anlatalım. Biliyorsunuz bir kişi karşındakini öldürmesi veya yaralaması iki devlet arasında savaşa yol açar. Fakat böyle bir durum olmadı. Komutanın emriyle askerler duracak Ertuğrul Bey fidyeyi ödeyip Gündüz'ü çıkaracaktır.

Fakat Ertuğrul'un düşmanları biter mi? İlbilge ile karşı karşıya geldiğini bilen Bahattin, Dragos'un gazına gelip Kayı obasına baskın düzenleyecektir. Fakat bu emir Bahattin'in sonunu getirecek.

İlbilge'nin askerleri ile karşı karşıya gelen Ertuğrul ve Gündüz ne yapacak? Suçlu olan İlbilge ve babasının öldürülmesi öfkesiyle Ertuğrul'a kılıç çeker. Fakat burada kaybedecek tek kişi İlbilgedir. Alpleri ölürse mahkemede haklı duruma düşecek olan İlbilge bunun bilincinde Ertuğrul'a saldırır.

"Kaçın kaçabildiğiniz yere kadar. Bizim adaletimizden kim sizi muhafaza edebilir ki" diyen İlbilge Hatun, Ertuğrul Bey'i tehdit ediyor.

Dragos'un, karısıyla kızıyla tehdit edilen tüccarın seçim yapmasından sonra deşifre olacaktır. Yani Ertuğrul suçlunun kilisede olduğunu tüccar söyleyecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor