TRT 1 Diriliş Ertuğrul 129.bölüm fragmanı şoke eden an! O isim ölüyor mu?

Diriliş Ertuğrul 129.bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Son bölümü heyecan dolu olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde İlbilge Hatun esir düşüyor. Peki İlbilge Hatun ölecek mi? Ertuğrul Bey kale baskınına gidecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 129.bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında tüm merak edilenler...

GİRİŞ 24.12.2018 15:23 GÜNCELLEME 24.12.2018 15:23
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Dragos hain planlarına bir yenisini daha ekledi ve İlbilge Hatun'un esir aldı. Yeni bölümü adeta nefes kesen sahnelerin yaşanacağı Diriliş Ertuğrul 129.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da esir düşen İlbilge Hatun ölecek mi? Son bölümünde "Allah'ın izniyle dökülen kanlar üzerinde Türk'ün hürriyet ateşi yeniden yükselecektir. Gök pusatına ant olsun ki, zalim ve soysuz düşman intikamsız öldürülmeyecektir." diyen Ertuğrul Bey düşmanlara korku salmaya devam ediyor. 

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 129.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul 26 Aralık çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yerini alacak.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Son bölümde Lais'in idam edilmesi ile Dragos iyice çıldıracak yürüttüğü davasında yeni planlar kuracak ve kininden dolayı artık daha sert olacak.

Dragos bir şekilde Ertuğrul Bey'den yüklü miktarda altın koparmayı başarıyor. Aynı zamanda İlbilge'ye kurduğu tuzakla İlbilge'nin alplerini öldürecek ve esir edecek. Bunu da diziye yeni katılan savaşçılarla yapacaktır.

Diriliş Ertuğrul 129.bölümde neler olacak?

İlbilge kaleye esir düşünce abisi hemen onu kurtarmaya gideceğini kaleyi basacağını söylüyor. Lakin Ertuğrul Bey bunu pek istemiyor.

Çünkü Ertuğrul Bey'in farklı planları var ve bunları uygulayacak ama Beybolat buna ne kadar uyacak göreceğiz. 

Bu bölümde Beybolat ve Dragos'un adamları arasında bir çatışma izleyeceğiz. Diziye yeni gelen savaşçıların ilerleyen bölümlerde Kayı obasından önemli bir Alp'i şehit edecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YİNE YÜKSELİŞTE
 
Türkiye’nin rekortmen ve en çok izlenen, yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’in sevilen “Diriliş Ertuğrul” dizisi, 5. sezonundaki 128. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini açık ara geçerek zirvedeki yerini bu hafta da yükselerek korudu.
 
“Diriliş Ertuğrul” 128. bölümüyle sosyal medyada Türkiye’de 1., dünya gündeminde de 3. sırada uzun süre yer alırken, diziye dahil olan Dursun Ali Erzincanlı’nın Cuma hutbesi sosyal medyada en çok yorum alan konu oldu. Sosyal medyada saatlerce zirveye oturan dizi ile ilgili 100 bin üzerinde tweet paylaşıldı.
 
Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz yenilenen kadrosu, konuk oyuncuları ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.47, AB’de 16.56, ABC1’de 18,82 reyting alan dizi yine rakiplerine oranla iki kat daha çok izleniyor.
 
Dün akşamki 128. bölümüyle yükselişine devam eden dizi, sosyal medyada da yine uzun süre zirvede kaldı. Türkiye gündeminde birinci, dünya gündeminde de 3. sırada yer aldı. Diziye katılan Dursun Ali Erzincalı Cuma hutbesini okuyan imam karakteriyle geceye damgasını vurdu. Diziye yine dün giren Beybolat karakteri ile Ali Ersan Duru ve Yinal karakteri ile Şafak Başkaya da seyirciden tam puan aldı. Seyirciyi ekranlara kilitleyen dizi, sosyal medyada da 100 bin üzerinde yorum alarak, Twitter’da Türkiye’de 1. ve dünyada 3. olarak saatlerce yerini korudu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 129.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 25
  • Boşver 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık ölcekmi yaaa
    Cevapla
  • erhan19 5 yıl önce Şikayet Et
    merak ettiğim şu. Bilen varsa lutfen cevaplasın. Gercek hayatta ilbilge Hatun ile Ertuğrul Gazi evleniyormu? Benim bildiğim sadece halime Sultan ile evli Ertuğrul Bey
    Cevapla
  • Bir dost 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayır tarihte evlenmiyor babam tarih öğretmeni Ertuğrul bey normalde halime Sultan ile aynı yım ölüyor ve dolayısıyla tek eşi oluyor ama dizi icabı evlenicekler
    Cevapla
  • YETER DEME VAKTİ 5 yıl önce Şikayet Et
    hayir halime hatun yaşlı halinde 80 li yaşlarda ölüyor
    Cevapla
  • diril 5 yıl önce Şikayet Et
    cuma hutbesini çok beğendim dizi insanı içine çekiyor resmen her gün çarşamba olsun istiyorum.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes yaslaniyor tek Abdurrahman aynen kaliyor :D Ayrica Bamsi ve Turgut u daha fazla görmek istiyorum ve Bamsinin BIYIGINI özledim, nerede u Türk BIYIGI ?
    Cevapla
  • Galip 5 yıl önce Şikayet Et
    dragos ve adamları hıristiya ama türkçe kouşuyorlar
    Cevapla
  • erhan19 5 yıl önce Şikayet Et
    Gagavuz Türkleri Hristiyan ve öz Türkçe konuşuyorlar :)
    Cevapla
  • selçuk 5 yıl önce Şikayet Et
    yabancı konuşsa kim anlıyacak
    Cevapla
  • uRFAlI 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk olup hristiyan olan yokmu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil