Çarpışma 8.bölüm fragmanı: Kadir Adalı en can alıcı yerinden vuruluyor!

Çarpışma 7.son bölümde; Kadir, Zeynep'in kızı Aylin'e kavuşması adına hiçbir kanuni dayanağı olmayan nefes kesen bir operasyon düzenledi. Çarpışma son bölümde; Veli, daha fazla dayanamayarak Zeynep'e zaaf duyduğunu yüzüne karşı itiraf etmesinin ardından neye uğradığını şaşırdı. İşte, Çarpışma 8.bölüm fragmanı geldi!

GİRİŞ 31.01.2019 20:50 GÜNCELLEME 31.01.2019 20:50

Show TV ekranlarında 24 Ocak Perşembe tarihinde yayınlanan Çarpışma 7.son bölümde; Kadir, Veli'nin uzun bir zamandır rehin olarak tuttuğu Aylin'i, annesine Zeynep'e vakit kaybetmeden bir an önce kavuşturmak hedefiyle kanuni hiçbir dayanağı olmayan operasyon gerçekleştirmesi sahne oldu. Çarpışma son bölümde; Her türlü risk ve tehlike faktörleriyle karşılaşabileceğinin farkında olan Kadir, derin bir sevgi beslediği Zeynep'in artık gözyaşlarının dinmesi ve evlat acısını ortadan kaldırmak için gözünü karartarak Veli'yi alt edebilmek üzere faaliyete geçti. Diğer yandan Kadir, Veli'nin baskı ve dayatmasıyla eşi Galip'i mecburen ateş ederek hayatını kaybetmesine neden olan Zeynep'in ceza evine girmemesi için müdürüyle beraber lehine ifade ederek kurtulmasını sağlamasının ardından Çarpışma 8.bölüm fragmanı iple çekiliyor. Peki, Zeynep'in bıçağı her şeyin sorumlusu Veli'nin omzuna sapladığı esnada Veli ise daha fazla içinde saklı tutamayarak Zeynep'e zaaf duyduğunun bizzat itirafında bulunmasının ardından Çarpışma 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ÇARPIŞMA 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarının büyük bir çıkış yakalayan ve en çok konuşulan dizi projeleri arasına girmeyi başaran Çarpışma 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

ÇARPIŞMA 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 8.bölümü ile 31 Ocak Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak.

ÇARPIŞMA 7.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çarpışma 8.bölüm fragmanı

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma son bölümde; Veli’nin zorlaması ile kocası Galip’in ölümünde pay sahibi olan Zeynep şoka girer. Kadir, Zeynep’i şefkatle sarıp sarmalar. Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem hayatlarının akışını değiştiren o büyük kazadan sonra, ilk kez aynı masada bir araya gelirler. Bu birliktelik, onların artık bir aile olmalarının da ilk adımı olacaktır. Diğer yanda ise, Veli ile Selim’in safına Demir de katılır. Adalı, Veli’nin bir zaafını yakalar, Aylin’i kurtarmak için bir plan yapar ve Veli’nin yerini tespit eder. Aralarında ölümcül bir çatışma çıkar ama Kadir, Aylin’i kurtarmayı başarır.

Veli’den de annesinin yaşadığını öğrenir. Üstelik Veli, Kadir’in annesinin yerini de bilmektedir. Adalı öğrendikleri karşısında şoke olur. Yakup, Belma ve Demir’e şantajını sürdürür. Ama Belma, Yakup’a bambaşka bir teklifte bulunur. Kadir ile Kerem, Yakup ve arkadaşlarıyla kendi usullerince, yumruk yumruğa hesaplaşır. Adalı ile Veli arasındaki savaşta artık ok yaydan çıkmış, devreye daha başka isimler de girmiştir. Ve Adalı, düşmanlarının, bundan sonra üzerlerine daha acımasızca geleceklerinin, onları hayatlarıyla sınayacaklarının çok farkındadır.