Çukur 51.bölüm 2.fragmanı duyuruldu: Yamaç sonunda sessizliğini bozdu!

Çukur 50.son bölümde; Yamaç, hastanede bir süredir sürdürdüğü yaşam mücadelesini nihayet kazanmasıyla sular nispeten duruldu. Çukur son bölümde; Sena, Selim sayesinde bunca zamandır burnunun dibinde olan Mahsun'un esasında düşmanın ta kendisi olduğunu öğrenmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Çukur 51.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 04.02.2019 14:21 GÜNCELLEME 04.02.2019 14:21

Show TV ekranlarında 28 Ocak Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 50.son bölümde; Çeto-Mahsun'un başını çektiği Karakuzuların hakimiyetinin sona ermesinin ardından mahallede çocuklar arasında kaos ortamı oluşmaya başlayıp gerginlik seviyesi en uç noktaya kadar taşınmaya başladı. Çukur son bölümde; Mahalledeki çocukların kavgasının önüne geçerek ortamın yatışmasını isteyen Cumali ve Vartolu Saadettin arasında ipler tamamen kopma noktasına geldi. Diğer taraftan durumu ağır olan Yamaç ise hastanede verdiği hayat savaşını sonunda kazanmasıyla yüzler yeniden gelmeye başlarken, Sultan'ın hastanede İdris'i eski sevdalısı Meliha ile beraber yakalamasının ardından Çukur 51.bölüm fragmanının bir an önce yayınlanması bekleniyor. İşte, Sena'nın uzun bir zamandır kendisine komşuluk eden Fikret adlı kişinin aslında Koçovalıların baş düşmanı Mahsun'un olduğunu öğrenmesinin, öte yandan Yamaç'a ateş eden ismin hala netliğe kavuşmamasının fakat Yamaç'ın açıklamalarıyla kardeş/dost yüzü olduğu öğrenilmesinin akabinde Çukur 51.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ÇUKUR 51.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 51.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ÇUKUR 51.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 51.bölümüyle 4 Şubat Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 49.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...