Bir Litre Gözyaşı ne zaman ve neden final yapıyor? Tarih belli oldu mu?

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz aylarda ekran macerasına atılan Bir Litre Gözyaşı isimli dizi projesinin yüzü bir türlü gülmedi. Oyuncuların birer birer kadrodan ayrılmasıyla beraber konseptini baştan aşağı değiştiren Bir Litre Gözyaşı final mi yapacak? İstedikleri sükseyi yakalayamayan Bir Litre Gözyaşı bitiyor mu?

Bir Litre Gözyaşı ne zaman ve neden final yapıyor? Tarih belli oldu mu?
Bir Litre Gözyaşı ne zaman ve neden final yapıyor? Tarih belli oldu mu?
GİRİŞ 29.01.2019 22:48 GÜNCELLEME 29.01.2019 22:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında ilk kez 7 Ekim 2018 tarihi itibariyle yayın hayatına başlangıç yapan Bir Litre Gözyaşı adlı yapımla ilgili izleyici kitlesini hayal kırıklığına uğratan gelişmeler meydana geldi. Ekran serüvenine giriş yaptığı günden itibaren istedikleri ve bekledikleri reyting başarısına kavuşamayan Bir Litre Gözyaşı adlı dizi projesinden geçtiğimiz günlerde pek çok oyuncusu da teker teker ayrılmıştı. Son olarak ekranda tutunabilmek ve izlenme oranlarını yükseltebilmek adına formatın komple değiştirilmesi kararı alınarak gençlik dizisi şekline dönüştürülen Bir Litre Gözyaşı'nın ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı.

 

 

BİR LİTRE GÖZYAŞI NE ZAMAN VE NEDEN FİNAL YAPACAK? BİR LİTRE GÖZYŞI FİNAL TARİHİ…

Yönetmen koltuğunda Serdar Şahin'in oyurduğu, senaryosunu Sertaç Ergin, Neşe Şen, ve Gül Meriç Özen'in gibi isimlerin üstlendiği Med Yapım-Mf Yapım imzasıyla Kanal D’de izleyici kitlesiyle buluşan Bir Litre Gözyaşı, izlenme oranlarında arzu edilen başarının çok altında kalmasından ötürü final kararı aldığı öğrenildi. Baş rollerini Tolga Pekin, Miray Daner, Helin Kandemir, Revna Çolak, Mert Yazıcıoğlu, Görkem Mete Demir gibi oyuncuların oluşturduğu Bir Litre Gözyaşı 15.bölümde ekran serüvenini noktalayarak, 3 Şubat Pazar tarihi itibariyle final yapması bekleniyor.

 

 

bir litre gözyaşı final mi yapacak ne zaman ve neden bitecek

YORUMLAR 3
  • aaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Mahir ooo bitti cokuzucu
    Cevapla
  • meliha arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    severek izlediğimiz bir diziydi neden bitiriyorsunuz çok üzgünüz
    Cevapla
  • mehmet nur 5 yıl önce Şikayet Et
    neden final oluyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma