Kızım 19.bölüm 2.fragmanında Cemal, ikinci kez Öykü'yü hedef alıyor...

Kızım 18.son bölümde; Cemal, polis ekiplerinin düzenlediği baskından Demir-Uğur'un yakalarını sıyırmayı başarmalarının ardından Öykü'yü kaçırma planını devreye soktu. Candan, Murat'a evlenmek noktasında kafa karışıklığı yaşarken, Demir'in ona ilan-ı aşk etmesiyle hepten dengesi şaştı. Kızım 19.bölüm fragmanı yayında!

GİRİŞ 15.02.2019 14:10 GÜNCELLEME 15.02.2019 14:10

TV8 ekranlarında 8 Şubat Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 18.son bölümde; Demir ve Uğur soygun yaptıkları villada polis ekiplerinin baskınına uğramasıyla yakalanmadan hızlı bir şekilde şekilde kaçıp kurtulmayı başarmaları sonucunda amacına ulaşamayan Jilet ve Cemal, Demir'i en hassas noktasından vuracak planını hayata geçirmeye koyuldu. Kızım son bölümde; Cemal ve Jilet, planını uygulamaya almak için öncelikle Öykü'nün okul saatleri ve onun okula ulaşımını sağlayan servis şoförü hakkında bir araştırma sürecinden geçtikten sonra Demir' büyük bir yıkıma uğratmak için kızı Öykü'yü kaçırdı. Diğer taraftan Murat'ın gerçekleştirdiği evlilik teklifini kabul eden Candan'ın bu ise bu kararının sonrasında kafa karışıklığı yaşamaya başlarken, Demir ise Candan'ın Murat'la beraber hayatını birleştireceği bilgisine ulaşmasının ardından soluğu anında Candan'ın yanında almasının ardından Kızım 19.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Candan'ı kaybetmemek için ona şimdiye kadar gizlediği gerçeği açıkça yüzüne itiraf ederek, onu ilk gördüğü andan itibaren çok sevdiğini dile getirmesinin ardından Kızım 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 19.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı.

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 19.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KIZIM 19.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 19.bölümüyle 15 Şubat Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

KIZIM 18.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...