Diriliş Ertuğrul 136.bölüm fragmanı! Ertuğrul Bey hareket geçti

Diriliş Ertuğrul'da sular durulmuyor. Moğollarla savaşa giren Ertuğrul Bey'in yeni hamlesi ne olacak? TRT 1 ekranlarında her çarşamba yerini alan Diriliş Ertuğrul 136.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu bir bölüm ile gelecek olan Diriliş'te savaş ateşi alevleniyor. İşte yeni bölüm tanıtımı ve merak edilenler...

GİRİŞ 18.02.2019 16:27 GÜNCELLEME 18.02.2019 16:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul 136.bölüm fragmanı yine nefes kesti. "Zafer düşmanı nasıl yeneceğini değil nereye gömeceğini düşünerek başlar" diyen Ertuğrul Bey, Moğollara ve diğer düşmanlarına korku salıyor. Son bölümün ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 136.bölümü 20 Şubat Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. Peki Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? Ertuğrul Bey savaşı başlatacak mı? "Biz bu yola gök çadır, güneş bayrak diye çıktık. Gayemiz Söğüt ile sınırlı değildir. Hedefimiz garptır." diyen Ertuğrul savaşı başlatıyor.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Son sahnede Osman'ın bayıldığını gördük lakin fragmanda kendine gelmiş ve durumu gayet iyi. 

 

 

Yeni bölümde Ertuğrul ve Alpleri Osman'ın esir tutulduğu yere gidip Moğollara tuzak kuracak. Oradaki Moğollara öldürdükten sonra onları kıyafetlerini giyecekler. Daha sonra Ertuğrul Bey ve Alpleri hana girecek. Fragmanda görüyoruz ki handa ufak bir aksiyon oluyor.

Diriliş Ertuğrul 136.Bölüm

Dikkat ederseniz Ertuğrul Bey, Alıncak'ın boynuna kılıç dayarken Moğol kıyafeti giymiş. Alpleri ise Beybolat'ın ve Subutay'ın boynuna kılıç dayıyor.

Beybolat ise Kayı obasına sarkmak ister. Lakin tam oradayken Ertuğrul Bey, Osman ile birlikte obaya gelecek ve başta İnal olmak üzere Umuroğullarının alplerini etkisiz hale getirecek. Beybolat'ı ise sözlü olarak yerini dibine sokacaktır.

Ertuğrul Bey'in asıl hedefin Garb yani batı olduğu belirtmiştir. Ertuğrul bu sezonda da düşmanlarını tek tek temizleyecek ve Osman'a düzen içinde saygın ve Kayı Obası bırakacaktır.

Diğer sezon dizi artık "Osman" olarak devam edecek. Osman'ın Garb fetihleri başlayacaktır. Böylelikle Ertuğrul Bey'in hedef dediği gerçekleşecektir.

Diriliş Ertuğrul Ne Kadar İzlendi

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE KADAR İZLENDİ? 

Türkiye’nin rekortmen ve en çok izlenen, yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’de yayınlanan “Diriliş Ertuğrul” dizisi; 5. sezonundaki 135. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini üçe katlayarak reyting ve share’i ile zirvedeki yerini yükselterek korudu.

 “Diriliş Ertuğrul” 135. Bölümünde Beybolat’ın Moğol komutan Alıncak’la iş birliği yapması ile Moğollar tarafından kaçırılıp mankurtlaştırılmaya çalışılan Osman' in Ertuğrul ve Alpleri tarafından kurtarılması izleyicinin nabzını yükseltti. Selcan Hatun’un Sırma Hatun’a attığı tokat geceye damgasını vurdu. “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz dolu yenilenen kadrosu ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.73, AB’de 17.77, ABC1’de 18.76 reyting alan dizi rakiplerine oranla üç kat daha çok izleniyor. Dün akşamki 135. bölümü ile liderliğini korumaya devam eden dizi, sosyal medyada da “TürkTöresi” etiketi ile büyük yankı uyandırdı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 136.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 2
  • erhan19 5 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel bir dizi. özellikle 2 haftadır harika ileriliyor. Helal olsun
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Cari açık kapandıkca ( İçerden Zillet ittifakı, dışardan Amerika) Saldırılar devam ediyor?.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar