Savaşçı 65.bölüm fragmanında topun ağzındaki iki isim kurtulacak mı?

Savaşçı 64.son bölümde; Başta Yörük Haydar olmak üzere Kılıç Timi, ölümle burun buruna gelen Selçuk Astsubay'ı kurtarma operasyonu düzenledi. Savaşçı son bölümde; Elsa-Melik, Albay Halil İbrahim Kopuz komutasındaki Tim'in işini kesinkes bitirebilmek için vurucu son kozunu kullandı. Savaşçı 65.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 01.03.2019 16:09 GÜNCELLEME 01.03.2019 16:09

Fox TV ekranlarında 24 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Savaşçı 64.son bölümde; Selçuk Astsubay'ın üzerine yerleştirilen bomba infilak etmek üzeredir, tehlikenin boyutunun farkında Yörük Haydar ise olabilecek en kısa sürede Selçuk'un hayatı kurtarabilmek üzere zamana karşı büyük bir yarış içerisindedir. Savaşçı son bölümde; Yörük Haydar, daha önce kendisini ölümden kıl payı kurtaran Selçuk Astsubay'ı içerisinde bulunduğu riskli durumdan çekip çıkarabilmek adına ant içerken, Kağan Yüzbaşı ise haberi alır almaz ekiple beraber bulundukları mekanda soluğu alırlar, fakat yerini tespit ettikleri binadan gelen patlama sesiyle neye uğradığını şaşırırlar. Patlamanın ardından Tim'in hiç vakit kaybetmeksizin, Selçuk Astsubay ve diğerlerini bulmak için büyük bir uğraş göstermelerinin ardından Savaşçı 65.bölüm fragmanı bekleniyor. Kılıç Timi'ni tamamen etkisiz hale getirmek isteyen ve bunu kendi yöntemleriyle başaramayacaklarını anlayan Elsa ve Melik'in onları büyük bir tuzağın içerisine çekmelerinin akabinde Savaşçı 65.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 65.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 65.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

SAVAŞÇI 65.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 65.bölümüyle 3 Mart Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SAVAŞÇI 64.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Haydar, Selçuk Astsubay’ı kurtarmaya çalışırken bomba infilak etmiştir. Patlamanın etkisiyle harebeye dönen yapının içinde Yörük Haydar’ı ve Selçuk’u bulmaya çalışan, Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerinin umutları gittikçe tükenir. Haberi alan Albay Kopuz ise durumu Astsubay Başak’tan gizlemeye çalışsa da bu o kadar kolay olmayacaktır... Diğer tarafta ise Elsa ve Melik boş durmazlar, Albay Kopuz’u ve Kılıç Timi’nin tamamını hazırladıkları kumpasla alt etmeye çalışacaklardır. Elsa ve Melik sinsi planlarını devreye sokarken, her şeyden habersiz olan Albay Kopuz ve Kılıç Timi için büyük tehlike adım adım yaklaşmaktadır...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”