Çukur 55.bölüm 2.fragmanı: Mahsun, Çeto'nun hesabını kesecek mi? Hain...

Çukur 54.son bölümde; Yamaç'ın, Çeto hakkında bilinmeyen gerçeği öğrenmesiyle beraber mücadele giderek kızışmaya başladı. Çukur son bölümde; Karakuzu çetesi Uluç'a kızı Damla üzerinden tehdit savururken, Damla ise güvenliğinin sağlanması için Koçovalıların yanına sığınmak durumunda kaldı. Çukur 55.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 04.03.2019 16:59 GÜNCELLEME 04.03.2019 16:59

Show TV ekranlarında 25 Ocak Pazartesi tarihinde yayınlanan Çukur 54.son bölümde; Yamaç, Karakuzu çetesinin başını çeken Mahsun ve Çeto'ya ilişkin gizli kalan gerçekleri öğrenmek için bu konuda işe yarayacak bilgiler sunacağını düşündüğü Yücel'e başvurdu. Çukur son bölümde; Çeto ve Mahsun ikilisinin saklı tuttuğun şeyin ne olduğu bilgisine ulaşan Yamaç, Aliço'nun da desteği sayesinde eline geçen belgeleri Mahsun'a ileterek aba altından sopa gösterdi. Öte yandan Mahsun ise yerinde durmayarak Saadet ve bebeği üzerinden Vartolu Saadettin'in tekrardan tehdit etmesi sonucu kan beynine sıçrayarak Karakuzuları ters köşe edecek planını hayata geçirmesinin ardından Çukur 55.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, karşısında kimseyi tanımayan Mahsun ve Çeto'nun bitip tükenmez tehditleri sonucunda Uluç'un kızı Damla'nın da hayatının tehlikeye girmesi üzerine başta Cumali'nin desteği olmak üzere Koçovalıların yanına sığınmaya başlamasının akabinde Çukur 55.bölüm fragmanı yayınlandı. Sultan'ın, açmış olduğu aş evine baskın düzenleyen Mahsun'a vurucu sözlerle yerle bir etmesinin sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

ÇUKUR 55.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 55.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

 

ÇUKUR 55.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 55.bölümüyle 4 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 54.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Yamaç’ın, Çeto’nun herkesten sakladığı bir sırrını öğrenmesi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelede tansiyonu yükseltecek. Mahsun’un beklenmedik bir anda Sultan’ın açtığı aşevine gelmesi Çukur’dakileri deliye döndürecek. Ancak Sultan’ın, Mahsun karşısındaki tavrı herkes için şoke edici olacak. Uluç’un kızı Damla’nın yolu Koçovalılar ile kesişecek. Cumali ile aralarındaki inatlaşma ekran başındakilerde heyecan yaratacak. Büyük çatışmaların olacağı bol aksiyonlu bu bölümde, sürpriz bir isim Çukur’a veda edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'den CHP'li meclis üyesine manidar cevap
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı