Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.bölüm fragmanı: Can alıcı noktasından vurdu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.son bölümde; Façalılar ve Çakırbeylilerin ortak bir düşmanı bulunmaktadır, ve intikam ateşiyle yanan bu düşmandan her iki isim için de ölüm tehdidi gelmiştir. Zeki tarafından Hızır'ın hayatını tehlikeye atacak kumpas hazırlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 05.03.2019 12:52 GÜNCELLEME 05.03.2019 12:53

ATV ekranlarında 26 Şubat Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.son bölümde; Kardeşlerinin canına kıyılmasının bedelini en ağır şekilde ödetmek isteyen Zeki Sivri, Çakırbeyliler ve Façalılara tehditvari söylemlerde bulundu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Zeki Sivri, talimatlarına uymamaları halinde herkesin öleceği yönünde sert bir şekilde tavrını ortaya koyarken, bu konuda ne denli ciddi olduğunu ispat edebilmek için Hızır'ın canına kastetme planını hayata geçirdi. Ömür Façalı ise ailelerinin birbirlerine büyük bir husumet duyduğunu bilmesine rağmen karşısına çıkan engellere aldırış etmeyerek İlyas'a karşı yakınlık kurmak arzusu içerisinde olduğunu yüzüne net bir şekilde itiraf etmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Ömür-İlyas'ın arasındaki ilişkiden son derece rahatsız olan Behzat'ın ise İlyas'a karşısına alıp bu yakınlığın son bulması için tehdit savurmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 127.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 127.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.bölümü 5 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 126.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ömür Façalı, aileler arasındaki düşmanlığa rağmen İlyas'tan beklentisini açıkça dile getirir. İstekleri uğruna önündeki engelleri yok sayacak kadar gözü kara olduğunu bir kez daha kanıtlar. Behzat'ı çileden çıkaracak yakınlık düşman ikili arasında yeni bir gerginliğin de sebebi olacaktır. Kardeşlerinin intikamını almak için Çakırbeyliler ile Façalıların karşısına dikilen Zeki Sivri, kan parası bahanesiyle masayı haraca bağlama peşine düşer. Taleplerinin yerine getirilmemesi durumunda yapabileceklerini korkusuzca söyleyip herkesi tehdit edebilmesinin sırrı ise ardındaki büyük güçte saklıdır. Hızır'ın ölümü için hazırladığı tuzakla savurduğu tehditlerin lafta kalmayacağını çok geçmeden gösterecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü