Komünist Başkan'dan verdiği destek için şarkıcı Athena Gökhan'a seçim cevabı

Geçtiğimiz günlerde Tunceli Belediye Başkan adayı olan Fatih Mehmet Maçoğlu'nu desteklediğini açıklayan şarkıcı Athena Gökhan'a cevap geldi. Twitter'dan yaptığı paylaşımla dikkat çeken Gökhan'a belediye başkanı adayı Fatih Mehmet Maçoğlu cevap verdi.

Komünist Başkan'dan verdiği destek için şarkıcı Athena Gökhan'a seçim cevabı
Komünist Başkan'dan verdiği destek için şarkıcı Athena Gökhan'a seçim cevabı
GİRİŞ 06.03.2019 14:53 GÜNCELLEME 06.03.2019 14:54
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Athena Gökhan, geçtiğimiz günlerde bir tweet atarak, Ovacık Belediye Başkanı ve Tunceli Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu övmüş, "Her ne partiden olursa olsun benim gönlüm Fatih Mehmet Maçoğlu gibi hisseden, davranan, hizmet eden bir belediye başkanından yana. Onun gibi birçoklarının çıkması umuduyla" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

Tunceli Belediye Başkan adayı olan Fatih Mehmet Maçoğlu, şarkıcı Gökhan Özoğuz'un bu açıklamasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Gökhan'ın dışında birçok sanatçı, yazar, akademisyen bize dair güzel söylemleri oldu. Biz çok mutlu olduk. Bu ülkenin vicdanı, hala bir arada yaşamayı destekliyor. Bu ülkenin vicdanı o umudu besliyor. Biz de bu umudun bir parçası olmak istiyoruz. Çaba harcıyoruz. O açıklamalar bize enerji verdi" dedi.

Fatih Mehmet Maçoğlu Kimdir

 

 

FATİH MEHMET MAÇOĞLU KİMDİR?

20 Aralık 1968 tarihinde doğan Fatih Mehmet Maçoğlu aslen Tunceli Ovacıklıdır, laborant ve Ovacık Belediye Başkanı.

2014 Türkiye yerel seçimlerinde Türkiye Komünist Partisi'nden aday olarak seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, Türkiye'nin ilk TKP'li belediye başkanıdır. Maçoğlu, Türkiye Komünist Partisi (TKP) ile Demokratik Haklar Federasyonu'nun (DHF) seçimdeki ortak adayıydı.

Tunceli'ye bağlı Çemberlitaş köyü doğumlu olan Fatih Mehmet Maçoğlu, ilköğrenimini Ovacık YİBO'da, orta öğrenimini Bingöl Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. Meslek yaşamına 1989 'da Konya'nın Bozkır ilçesinde sağlık memuru olarak başladı.

4 yıldır Tunceli'nin Ovacık ilçesini yöneten Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

YORUMLAR 39
  • Mslm 5 yıl önce Şikayet Et
    avrupalı ayyaş katil dedesinin resimlerini aşar duvarlarına övünerek bir tarih ecdad arar.bizimkiler sırtını ecdadina önünü onlara doner
    Cevapla
  • ismet 5 yıl önce Şikayet Et
    mont italyan 2500 tl sosyal demokrasi tamam lakin bunlarda birtaraf sos begenmez bir taraf yal bulamaz bakin chp ye hala baykal vekil ya ayıptir arkadas halka ayip insanlar partilere çaresizlikten oy veriyor duşündürücu 1 durum
    Cevapla
  • KORAY 5 yıl önce Şikayet Et
    Biri bir taş attı kuyuya herkeş çıkarmaya uğraşıyor :)
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım ben bu vicdansızlardan gerçekten ürküyorum. Fırsat verme Rabbım..
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Hizmetleri mi, kominist oluşu mu senin tercih sebebin. Yazık bu millet seni bunca yıl nasıl taşımış böyle Kızılötesi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor