Yemin 14.bölüm izle! Reyhan, Emir'e rest çekiyor! İnanacaksın...

Kanal 7 ekranlarında 7 Şubat Çarşamba tarihinde yayınlanan Yemin 14.bölümde kızılca kıyamet kopuyor. Yemin son bölümde; Cavidan'ın çevirdiği dümen sonucu internet üzerinden başka bir adamla konuşmalarına şahit olan Emir sinir krizi geçiriyor. Emir'le boşanmanın eşiğine gelmesinin ardından Yemin 14.bölümde neler oldu?

Yemin 14.bölüm izle! Reyhan, Emir'e rest çekiyor! İnanacaksın...
Yemin 14.bölüm izle! Reyhan, Emir'e rest çekiyor! İnanacaksın...
GİRİŞ 08.03.2019 08:56 GÜNCELLEME 09.03.2019 12:23

Kanal 7 ekranlarında her geçen gün izlenme oranlarında büyük yükselişe geçen Yemin 14.bölümde; Emir, Reyhan'la konuşmaya bile gerek duymadan gözleriyle gördüklerine inanmayı tercih ederek onun başka bir adamla münasebeti olduğunu düşündü. Yemin son bölümde; Emir, sözde Reyhan tarafından kandırıldığını zannederek onun masum olduğuna inandığı için kendini suçlamakta ve karşılaştığı akıl almaz manzara sonucunda da sinir krizi geçirip her ne kadar kendisine zor gelse de Reyhan'la boşanmak için kolları sıvamaktadır. Yemin 14.bölümde ise; Reyhan, Emir'in boşanma protokolünü hazırlatıp kendisine vermesinin ardından kendisine atılan çirkin iftiradan haberi olması üzerine neye uğradığını şaşırdı. Reyhan, uğradığı kötülükler karşısında en sonunda sessizliğini bozarak Emir'i de karşısına alıp, ''Bana inanacaksın!'' şeklinde rest çekerek artık gerçeklerin farkına varmasını istemektedir.

 

 

YEMİN 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicinin tüm dikkatlerini üzerinde toplayan Yemin 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

YEMİN 14.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 14.bölümde; Cavidan’ın iftirasına uğrayan Reyhan kendisini aklamak için harekete geçer. Fakat Cavidan yeni bir tuzakla Reyhan’ın önünü kesmeye çalışır. Çirkin bir iftiraya uğrayan Reyhan, Emir’e gerçeği göstermek ister. İçi hala soğumayan Cavidan ise, şeytanın bile aklına gelmeyecek yeni bir oyuna niyetlenir. Reyhan iyi niyetinin kurbanı mı olacak? Kemal’in odasında uyanan Leyla bunu nasıl açıklayacağını düşünürken başına daha büyük bir çorap örüldüğünden habersizdir. Talaz Kemal’in canını yakmak için her şeyi göze almıştır.

YEMİN 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 13.bölümde; Cavidan ve Cemre’nin tuzağına düşen Emir, Reyhan’a konağı zindan eder. Neyle suçlandığını bilmeyen Reyhan, acıdan kavrulmaktadır. Cemre ve Cavidan’ın acımasız planın kurbanı olan Reyhan, Emir’in davranışlarını gördükçe çok üzülür. Annesinin kurduğu kumpasa inanan Emir, öfkesini kontrol edebilecek midir? Diğer yandan, Masal için evde kalmayı kabul eden Leyla diken üstündedir. Herkesten sakladığı sırrını kimse öğrenmemelidir.

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!