İstanbullu Gelin 76.bölüm fragmanı: O hata boşanmayla mı sonuçlanacak?

İstanbullu Gelin 75.son bölümde; Okan'ın hadsizliğini öğrenen Faruk, herkesi ters köşe yaparak yaşanan olaylar karşısında sakinliğini korudu. İstanbullu Gelin son bölümde; İpek'in, Fikret'le ilişkisine tekrardan şans vermesi üzerine ayakları yerden kesecek bir düğün yaptılar. İstanbullu Gelin 76.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 15.03.2019 15:04 GÜNCELLEME 15.03.2019 15:04

Star TV ekranlarında 8 Mart Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 75.son bölümde; Fikret, Okan'ın duygularını daha fazla saklayamaması sonucu eşi İpek'e ilan-ı aşk ettiğini öğrendi. İstanbullu Gelin son bölümde; Boranlar ailesinin, Fikret'in bu olayı öğrenmesi üzerine korkunç şeyler yapabilme ihtimalinden ötürü yürekleri ağzına geldi. Fakat, her şeyi en çarpıcı şekilde şekilde öğrenen Fikret ise büyük bir tepki gösterecek diye beklenirken, son derece sakin ve mantıklı bir tavır içerisine girerek herkesi ters köşe yaptı. Öte yandan aslında bu gerçeği çok önceden beri bildiğini fakat kendisinden gizli tuttuğunu öğrenen Faruk ile Süreyya'nın arasında ipler kopma noktasına geldi. Diğer tarafından İpek'in sürpriz bir karara imza atarak Fikret'le aralarındaki tüm buzları eritip yeniden yeniden mutlu birlikteliğe adıma atmasının ardından İstanbullu Gelin 76.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, mutluluktan içi içine sığmayan Fikret'in İpek'e ikinci kez evlenme teklifinde bulunup, organize ettiği muhteşem bir düğünle aşklarını yeniden tazelemelerinin akabinde İstanbullu Gelin 76.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 76.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 76.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 72.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 76.bölümüyle 15 Mart Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İSTANBULLU GELİN 75.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üst üste sürprizlerin yaşandığı İstanbullu Gelin son bölümde; Fikret, Okan’ın İpek’e açıldığını öğrenince herkesi şaşırtacak bir adım atar. Faruk ve Adem, Fikret için endişelendiğinden harekete geçerler fakat gerçek onların tahmin ettiği gibi değildir. Yaşananlar Faruk ve Süreyya ilişkisinde de gerilim yaratır. İpek’in kararı ise aile için yeni bir dönemi başlatacaktır. Faruk’un iş için Özgür ile şehir dışına çıkması ve yaşanan yanlış anlaşılmalar onu dört koldan sıkıştıracaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'