Yemin 25.bölüm fragmanı: Hep birlikte zorlukların üstesinden geliyorlar!

Yemin 23.son bölümde; Emir ve Reyhan, yeniden birlikte aynı yatağı paylaşırken, Kemal ise Leyla'yı son anda yakalayarak evi terk etmesinin önüne geçti. Yemin son bölümde; Kaldıkları köyde başka bir erkeğin Reyhan'la ilgilenmesine tahammül edemeyen Emir kıskançlık krizine tutuldu. Peki, Yemin 24.bölümde neler yaşanacak?

Yemin 25.bölüm fragmanı: Hep birlikte zorlukların üstesinden geliyorlar!
Yemin 25.bölüm fragmanı: Hep birlikte zorlukların üstesinden geliyorlar!
GİRİŞ 22.03.2019 20:41 GÜNCELLEME 22.03.2019 20:41

Kanal 7 ekranlarında 21 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Yemin 23.son bölümde; Reyhan, Emir'in sağlığı için yer yatağında yatmasına gönlü razı gelmezken, Emir ise onun yatağı bırakıp yerde uyumasını istemediğinden orta yerde buluşup uzun bir aradan sonra tekrardan aynı yatakta beraber uyudular. Yemin son bölümde; Leyla, tüm eşyalarını da yanına alıp evi terk edeceği esnada Kemal'e yakalanırken, Kemal ise çekip gitmesini istemediği için birkaç gün daha yeni bir bakıcı bulununcaya kadar evde kalması teklifini sundu. Teklifi kabul eden Leyla yeni bakıcı işi kesinleşinceye dek Masal'dan gideceğini saklarken, köye gelen Mehmet'in Reyhan'a yakın ilgi göstermesinden ötürü içi içini yiyen Emir ise kıskançlık duygusuna engel olamamaktadır. Diğer yandan Emir ise Reyhan'la birlikte vakit geçirdikleri her an ona olan duyguları yoğunlaşmaya başlarken, Reyhan ise her ne kadar kendini açık etmemeye çalışsa da önüne geçemediği tarifi mümkün olmayan hisleri vardır. Peki, Yemin 24.bölümde neler yaşanacak?

 

 

YEMİN 25.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarında her gün saat 19:00’da yayınlanan seyircisini ağırlayan Yemin 25.bölümde; Günlük yüzünden araları açılan Reyhan ve Emir, hayatlarının en zorlu sınavına girecekler. İlişkileri bu sınavı atlatabilecek mi? Emir ile Reyhan’ın arası günlük yüzünden bozulur. İkili hazırlıksız yakalandıkları zorlu sınavı atlatmayı başarabilecek mi? Öte yandan Masal ile Kemal’e iyilik yaptığını düşünen Leyla, baba kızın hayatından çıkmaya karar verir. Ancak Leyla, bu kararı isteyerek vermez. Masal’ı bekleyen tehlike Leyla’nın fikrini değiştirecek mi?

 

 

YEMİN 25.BÖLÜM FRAGMANI...

YEMİN 25.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emir, Reyhan’ın yakın çevresiyle tanışınca yok saydığı duygular su yüzüne çıkar. Emir, Reyhan’a olan hislerini açık edecek mi? Emir köye geldiğinde Reyhan’ın akrabaları ile tanışır ve kendine bile itiraf edemediği duyguları ile yüzleşir. Reyhan’ın günlüğünü bulan Emir; büyük sırrı öğrenecek mi? Öte yandan Leyla’nın evden ayrılma kararı, Kemal’i yeni bir bakıcı bulmaya iter. Leyla ve Kemal, Talaz’ın oyununa gelecek mi?

YEMİN SON BÖLÜMÜ İZLE!

YEMİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YEMİN KONUSU NEDİR?

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar