Arka Sokaklar 512.bölüm fragmanında büyük şok! Babalığını sorguluyor...

Arka Sokaklar 511.son bölümde; Gözünü kan bürüyen Asaf'ın, hem Engin Müdür hem de Ali'yi yakalayarak rehin tutması yürekleri ağza getirdi. Arka Sokaklar son bölümde; Ekip, onların kılına bile zarar vermeden kurtarabilmek adına canını dişine takarken, Asaf ise ölüm tehditleri savurdu. Arka Sokaklar 512.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 05.04.2019 11:49 GÜNCELLEME 05.04.2019 11:50

Kanal D ekranlarında 29 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 511.son bölümde; Asaf, yatında genç kızı katlettikten sonra kendini temize çıkarabilmek ve ceza almamak adına işlediği suçu çıkarttığı sahte belgeler sayesinde bir başka kişinin üzerine yükledi. Mesut, rehabilitasyon merkezinde büyük tehlike arz eden ve yapabileceklerinde sınır tanımayan Asaf ile yakın ilişki kurup ondan elde ettiği ihbaratı ekip arkadaşlarıyla paylaşırken, Asaf ise bu kriz durumunu fırsata dönüştürerek hem Engin Müdürü hem de Ali'yi tuzağına çekip yakalamayı başardı. Engin Müdür ve Ali'yi elinde önemli bir koz olarak tutan Asaf, ekiptekilere arkadaşlarının düştüğü durumu canlı bir şekilde göstererek onların canına kıyacağına yönelik gözlerini korkutmaya çalışmasının ardından Arka Sokaklar 512.bölüm fragmanı bekleniyor. Namlunun ucunda olan Engin Müdür ve Ali ölümle burun buruna gelirken, ekibin ise çaresizlikten ne yapacağını bilemez hale gelmesinin akabinde Arka Sokaklar 512.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ARKA SOKAKLAR 512.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Türker İnanoğlu'nun bulunduğu, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu ve senaryosunu ise Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul'un kaleme aldığı Kanal D ekranlarının uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar 512.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

ARKA SOKAKLAR 512.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarında başarısını daima sürdüren ve geniş izleyici kitlesine sahip olan dizi projesi Arka Sokaklar 512.bölümüyle 29 Mart Cuma günü saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

ARKA SOKAKLAR 511.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ARKA SOKAKLAR 511.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ! ENGİN MÜDÜR VE ALİ NAMLUNUN UCUNDA...

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar son bölümde; Suç şebekesinin lideri Asaf, yanında çalıştırdığı genç kızı öldürmüş ve suçu yatının kaptanına atmıştır. Avukatı da, olay olduğu sırada onu özel bir klinikte yattığını söylemiş ve ekibimizi inandırmaya çalışmıştı. Rıza Baba ve Engin Müdür olayın farklı bir boyutu olduğunu düşünürler ve Mesut'u, Asaf'ın hareketlerini kontrol etmesi için onun yattığı kliniğe yerleştirirler. Mesut, yavaş yavaş Asaf'la yakınlaşmaya başlar. Bir gece onunla birlikte dışarı çıktığında Asaf'tan daha büyük bir patronun ismine ulaşır. Asaf için çember giderek daralmaya başlar; fakat, bir anlık gafleti lehine çevirir ve Engin Müdür ile Ali'yi eline geçirmeyi başarır. Ekibe de onların elleri bağlı durumdaki videosunu gönderir. Asaf, onlar üzerinden kendisini kurtarmaya çalışır. Engin Müdür ve Ali'nin hayatları tehlikededir.

Asaf, yatında genç bir kızı öldürdükten sonra devreye avukatı girer. Avukat, olaydan yırtması için olay sırasında rehabilitasyon merkezinde yattığı ile ilgili bir ifade verir. Merkezi de parayla ayarlayan Asaf sahte belgelerle olayın üstünü örter. Suçu da yatın kaptanı üstlenir. Rıza Baba ve Engin Müdür bu durumdan şüphelenir. Başka merkezde tedavi olan Mesut, Asaf'ın yattığı yere naklettirilir. Mesut, Asaf'la yakınlaşmaya başlar. Asaf'ın oynadığını öğrendikten sonra bu bilgiyi ekiple paylaşır. Sıra Asaf'ı yakalamaya gelir. Tedavi merkezinden çıktığı sırada Engin Müdür peşine düşer. Asaf onu pusuya düşürür ve yakalar. Ali ise, bir başka olayın Asaf'la olan bağlantısı yüzünden eline düşer. Asaf'ın elinde olaydan kurtulabilmesi için gerekli rehineler vardır artık. Bu durumu kullanmak için ekibe bir video gönderir. Videoda Engin Müdür ve Ali'yi öldüreceğini söyler. Rıza Baba ve ekibin elleri kolları bağlı kalır...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!