İstanbullu Gelin 80.bölüm fragmanı: Dilara'dan Adem'in canını yakacak hamle

İstanbullu Gelin 79.son bölümde Esma'nın yakalandığı hastalığın belirtileri her geçen gün daha da bariz bir biçimde ortaya çıkması Boranlar ailesi için son derece yıpratıcı oluyor. Faruk, hem yeni yaşantısına adapte olmaya hem de annesinin durumu karşısında güçlü kalmaya çalıştı. İstanbullu Gelin 80.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 12.04.2019 11:27 GÜNCELLEME 12.04.2019 11:27

Star TV ekranlarında 5 Nisan Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 79.son bölümde; Esma'nın hafızasını yitirip etrafındaki hiç kimseyi hatırlamaması Boranlar ailesi için dönüm noktası olup birbirlerine hiç olmadığı kadar kol kanat germeye başladılar. İstanbullu Gelin son bölümde; Esma'nın geçmişten bugüne yaşamış olduğu ne varsa unutması başta Faruk olmak üzere Boranlar'ın yüreğinin tarifi mümkün olmayan bir acı ve üzüntüyle kaplanmasına neden oldu. Fakat karşılarına hiç beklemedikleri anda çıkan bu zorlu imtihan karşısında pes etmek nedir bilmeyip eskisinden daha güçlü bir biçimde birbirlerine sımsıkı tutundular. Tam da istediği gibi bir hayata sevdiği kadınla beraber başlangıç yapan Faruk, bir yandan bundan sonraki ne yapmak istediğine dair hayatını bir düzene oturtmaya çalışırken diğer yandan annesinin sağlık durumu karşısında Süreyya'dan da aldığı destekle beraber sarsılmaz ve yıkılmaz bir yapıya bürünmesinin ardından İstanbullu Gelin 80.bölüm fragmanı bekleniyor. Hayatında son derece zorlu bir süreçten geçen Süreyya'yı, Esma'nın öz kızı gibi sahiplenmesinin ve bundan sonra Boranlar ailesini de kendisine emanet etmesinin akabinde İstanbullu Gelin 80.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 80.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 80.bölüm fragmanı yayınlandı.

İSTANBULLU GELİN 80.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İSTANBULLU GELİN 79.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ...

İSTANBULLU GELİN 80.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 79.bölümüyle 12 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İstanbullu Gelin son bölümde; Esma’nın hastalığının tetiklenmesi herkesin kendisini sorgulamasın sebep olur. Esma, babasının onun üzerinde kurduğu hakimiyetin aynısı Faruk üzerinde kurmayacaktır. Faruk, yeni hayatının ilk günlerini Süreyya ile yaşarken aynı zamanda planlar yapmaktadır. Esma’nın Anastasia’yı ve Osman ile olan ilişkisini unutması Anastasia’nın konaktaki işine devam etmesine sebep olur. Süreyya’nın anlam vermediği rüyaları ise devam etmektedir. Faruk’un Süreyya’ya yaptığı sürpriz ise onların yeni bir yola girdiğinin göstergesidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...