Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133.bölüm fragmanı: ''Bu işin şakası yok!''

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.son bölümde; Hızır, Zeki'yle beraber gizlice işbirliğinde bulunan kişinin kim olduğunu gün yüzüne çıkarmak için harekete geçti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İlyas, öcünü acı şekilde alıp yaptıklarının bedelini ödeterek Akif'in canına kıydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 16.04.2019 09:22 GÜNCELLEME 16.04.2019 09:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 9 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.son bölümde; Zeki Sivri, Çakırbeylilerin başlattığı saldırı girişiminden son anda hiçbir zarar görmeden kurtulurken, başta Hızır olmak üzere masanın bütün üyeleri içlerinde bir köstebek olduğunun farkına vardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Artık herkes birbirine karşı kuşku duymaya başlarken, Zeki ile çıkarları doğrultusunda hareket eden ismin kimliğini tespit edebilmek için çözüm yöntemi geliştirmeye koyuldular. Diğer taraftan yoğun bir şekilde kin, nefret ve intikam duygusuyla bilenen İlyas Çakırbeyli ise yapılanların hesabını kesmek üzere Akif'e gözünü bile kırpmadan ateş ederek canına kıyarken, Esra'yı da öldürmek üzere gözüne kestirmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133.bölüm fragmanı bekleniyor. Çakırbeyliler ise arkalarından gizlice Zeki Sivri ile birlikte iş çevirenin hangi isim olduğunu öğrenmeye ramak kala can güvenliğini korumak isteyen Ferman'ın yüzünden sekteye uğramasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm bunların yanı Zeki Sivri ise Haşmet'i karşısına alıp göz dağı vererek haraç talebinde bulunmasının sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 133.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 133.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133.bölümü 16 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 132.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ salim kurtulmayı başaracaktır. Zeki'nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alacaklardır. İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başlarlar.

Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünmektedir.

Nitekim Haşmet ile tekrar bir araya gelmek için fırsat yakalayan Zeki, elinde tuttuğu bir ganimet karşılığında haraç istemeye devam eder. Yapılan anlaşma sonucunda Sivrilere giden paraları takibe alarak Yavuz'u tekrar ele geçiren Çakırbeyliler, haine ulaşmaya çok yaklaşmışken hayatından endişe eden Ferman bunun olmasına izin vermeyecektir.

YORUMLAR 1
  • FIRTINA 61 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam martaval... :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması