Sen Anlat Karadeniz 49.bölüm 2.fragmanı: Her şey sandığından çok daha zor!

Sen Anlat Karadeniz 48.son bölümde; Birdenbire kötüleşen Nefes'in bayılarak kendini yerde bulması üzerine Tahir her gün giderek büyüyen korkularıyla yeniden yüzleşti. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir'in ansızın yabancı kimse tarafından vurulması hayatında dönüm noktası oldu. Sen Anlat Karadeniz 49.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.04.2019 13:17 GÜNCELLEME 24.04.2019 13:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 17 Nisan Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 48.son bölümde; Tahir, Vedat'ın sözünü ettiği korkunç gerçekleri her aklına getirdiğinde psikolojik travma yaşarken, Nefes ise bebeğini kucağına almak için yüreğini tarifi mümkün olmayan heyecan ve mutluluk kaplayarak geri sayıma başlamaktadır. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes'i karşısına alan Mercan gözyaşları eşliğinde Tahir'e karşı hissettiği özel duyguların hiç yok olmayarak her şeye rağmen yeniden devam ettiği itirafını gerçekleştirirken, geçmiş zamanlarda sevdiği adamın hayalini kurarak kendi elleriyle ördüğü bebek eşyalarını Nefes'e hediye etti. Hamilelik coşkusu tüm benliğini kaplayan Nefes'in ne olduğunu bile anlamadan birdenbire kötüleşerek yere kapaklanması üzerine yüreği ağzına gelen Tahir acilen hastaneye sevk ederken, her ne kadar ciddi bir problemi olmadığını öğrense de başına bir hal gelecek endişesiyle diken üzerinde durmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 49.bölüm fragmanı bekleniyor. Hamileliği şu an için sorunsuzca devam eden Nefes'in aniden aşerip canının greyfurt çekmesiyle birlikte başta Tahir olmak üzere tüm Kaleli erkeklerinin o meyveyi bulup getirebilmek adına çıktıkları zorlu yolda karakola düşmelerinin akabinde Sen Anlat Karadeniz 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gezmek için dışarı çıkan Tahir'in ansızın yabancı bir kişi tarafından hayvan zannedilip vurulmasıyla gözlerini bambaşka bir evde açarken, kendisinden bir türlü haber alamayan Kaleliler'in de büyük bir korku ve paniğe kapılmalarının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

SEN ANLAT KARADENİZ 49.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 49.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 49.bölümüyle 24 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes'i baygın halde bulan Tahir'in kulaklarında Vedat'ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes'in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes'i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır. Nefes'in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter.

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir'in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes Tahir'i ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.

YORUMLAR 6
  • ipek.g 4 yıl önce Şikayet Et
    insallah saglikli bir hamilelik dönemi gecirir
    Cevapla
  • duygu 4 yıl önce Şikayet Et
    sen anlat karadeniz duygu bu diziyi çok severek izler
    Cevapla
  • eliff 4 yıl önce Şikayet Et
    insallahh
    Cevapla
  • ipek 4 yıl önce Şikayet Et
    sen anlat karadeniz dizisini çok severek izleriz
    Cevapla
  • sinem 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bebeğe bişey olmaz aminnn neftah bebeklerinin heycanıyla sevinçten havalara uçtu o küçücük yavruya bişey olmaz inşallah
    Cevapla
  • ipek 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bebeğe birşey olmaz gerçekten yani olmasın allah kimsenin başına böyle birşeyi vermesin hakrlısınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..