Yasak Elma 43.bölüm fragmanı: Bu kez her şey çok farklı! Bir başına...

Yasak Elma 42.son bölümde; Yıldız, Ender'in hem geçmişine dair işine yarayacak bilgi toplamak hem de Kaya'yla arasındaki gizemi çözmek için çaba sarf ederken hiç hesapta olmayan bir olay yaşandı. Yasak Elma son bölümde; Yiğit, gerçek zannettiği ailesinin aslında bir yalandan ibaret olduğunu öğrendi. Yasak Elma 43.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 29.04.2019 13:04 GÜNCELLEME 29.04.2019 13:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 22 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Yasak Elma 42.son bölümde; Mustafa, uzun yıllardır kendilerini abla-kardeş olarak bilen Yıldız ve Zeynep'in bilmediği akıl almaz gerçeği Ender'e itiraf etmesiyle yeni bir dönem başladı. Yasak Elma son bölümde; Ender, Zeynep-Yıldız'ın kardeşliklerinin sahte olduğunu ve Zeynep'in babasının canını kıyan kişinin Mustafa olduğunu öğrenmesiyle beraber bir kez daha dört ayağının üzerine düşerek bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek üzere kolları sıvadı. Bununla birlikte Ender, Kaya'nın kendisinden habersizce Erim'in öz oğlu olup olmadığını ortaya çıkarmak için babalık testi yaptırdığını öğrenmesi üzerine öfke nöbetine tutulurken, Yıldız ise gerek Kaya ve Ender'in arasında herkesten sır gibi sakladıkları ilişkilerinin olduğunu kanıtlamak gerekse şirketteki varlığını noktalayabilmek için tüm planlarını devreye geçirirken hazin bir sonla karşılaşmasının ardından Yasak Elma 43.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Kaya-Ender'in geçmiş ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Yiğit hiç beklenmedik bir anda gün yüzüne çıkarken, bunca zaman gerçek annesi zannettiği kişiden aldığı mektupla aslında her şeyin bir yalan olduğuyla yüzleşmesinin akabinde Yasak Elma 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yıldız ise Ender'in bomba itirafıyla Zeynep'in kendi kardeşi olmadığını öğrenmesiyle büyük bir yıkıma uğramasının sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

YASAK ELMA 43.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 43.bölümüyle 29 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Kaya’nın Ender’den gizli test yaptırması Ender’i çileden çıkarır. Yıldız ise Kaya ve Ender ilişkisini ispatlamak ve Ender’i şirketten göndermek peşindedir. Zeynep ve Alihan hak ettiği mutluluğa kavuştuklarını zannederken, parasını bitirip şehre dönen Mustafa’nın ise Ender’le tanışması olayların gidişatını değiştirecektir. Yıldız, Ender’in yaptığının karşılığını çok ağır bir şekilde vermek için harekete geçer. Bütün kapılar yüzüne kapanan Mustafa ise gözü dönerek herkesin hayatını değiştirecek korkunç bir karar verir.

YORUMLAR 5
  • hicran hilal onat 4 yıl önce Şikayet Et
    erime birşey olmasın ilk bölümden beri hiç kaçırmadım sonu kötü olmasın
    Cevapla
  • MEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    neden erim bayanlardan birine neden değmedi kalbimiz sıkıştı lütfen erime birşey olmasın
    Cevapla
  • derya 4 yıl önce Şikayet Et
    erim ölmesin üzüntüden izleyemeyiz artık sabaha kadar uyuyamadım zaten
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    bu bir film ulan uyanin artık saflar :))
    Cevapla
  • beren 4 yıl önce Şikayet Et
    erim ölse filmin tadı kalmaz bence ölmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!