Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.bölüm fragmanı: Kaçacak delik bırakmıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134.son bölümde; Hapishanede Hızır-Haşmet ikilisi düşmanlarının düzenlediği saldırı eyleminden kazasız belasız kurtulmayı başardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır'ı karşısına alan Zeki, Alparslan'ın canını kıyacağına dair ölüm tehditleri savurmasıyla kızılca kıyamet koptu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 30.04.2019 22:26 GÜNCELLEME 30.04.2019 22:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 23 Nisan Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134.son bölümde; Haşmet ve Hızır'ın hapishaneye girer girmez Ferman'ın önlerine atıldığının farkında olan Alparslan, ''Bizim bu oyunu bozmamızın tek yolu, oyunu kuranı ortadan kaldırmak!'' sözlerine yere vererek bir an evvel harekete geçilmesi gerektiğinin altını çizdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Bundan böyle süresinin kısıtlı olduğunu bilen ve artık zamana karşı yarışmaya başlayan Alparslan düşmanlarının içerdeki Hızır amcası ve dışardaki İlyas amcasını başına bir felaket gelmeden kurtarabilmek için Mesut'u bitirme arayışına geçti. Diğer taraftan kaldıkları hapishanede başı belaya giren Hızır ve Haşmet düşmanlarının gerçekleştirdiği saldırıdan sağ salim kurtulurken, Hızır'ın yanına ziyarete giden Zeki Sivri ise Alparslan'ın hayatına son vereceğine yönelik ölüm tehdidinde bulunmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.bölüm fragmanı bekleniyor. Akif tarafından Alparslan'ın dürbünlü tüfekle vurulması üzerine sürpriz bir gelişme yaşanarak fedailerin başının bundan böyle Alparslan olduğunun açıklanmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 135.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 135.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.bölümü 23 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde;  İçlerindeki hainin kendi oğlu olduğunu öğrenen Haşmet Façalı, telafisi olmayan bir karar almak zorunda kalmıştır. Onurunu, yeğenin hayatından üste tutan Behzat da Ferman'a verilecek ceza konusunda ağabeyi ile aynı fikirdedir. Bu konuda söz hakkına sahip olmayan Ömür ise verilen kararın karşısında çaresiz kalır. Tek istediği yeğeninin kanının, sevdiğiyle arasına girmemesidir. Alparslan, Ferman'ın ortaya atılmasının, Mesut'un kurduğu oyunun bir parçası olduğunun farkındadır ve bu oyunu bozmanın tek yolunun, oyunu kuranın ortadan kaldırılması olduğunun da... 

Bu yüzden Akif ve Zeki ile oyalanmak yerine Hızır'ın başlattığı işi bitirmeye karar verir ve asıl büyük düşmanı yok etmek için vakit kaybetmeden harekete geçer. Mesut da oyununa maşası olarak kullandığı Zeki ve Akif üzerinden devam eder. Ferman'ın ölüm emrinden haberdar olan Zeki, hem Haşmet'in yarasına tuz basmak hem de biraz daha yara açmak için cezaevine gider. Bu ziyaret sonrasında, aynı koğuşta kader ortaklığı eden Hızır ve Haşmet'in hayatının ne denli tehlikede olduğu bir kez daha anlaşılacaktır.

YORUMLAR 2
  • Gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse suçluların tümünün yakalandığı, mafyanın işlevini yitirdiği yıllardayız Reis sayesinde. Bu gibi dizilerin bir anlamı kaldımıki? Son anlamlı dizi --Kurtlar Vadisi-- idi. oda biteli han oldu.
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    bu bolum gercektwn cok guzel bence hızırla ılyas olecek onların yerını alpaslan alacak ve alp aslan amcalarının yerını dolduracaktır hızır alıden daha bırsey gormedık bence dızıden cıkarsınlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri