Elimi Bırakma 39.bölüm 2.fragmanı: Yepyeni bir felaketle daha yüzleşecek!

Elimi Bırakma 38.son bölümde; Ümitlerini ve inancını tamamen yitiren Azra, bundan böyle geçmişi daha fazla eşelemeden hayatına devam etmeye karar verdi. Elimi Bırakma son bölümde; Evi terk eden Melis, yolda giderken talihsiz bir şekilde arabanın altında kalarak hastanede ölüm kalım mücadelesini sürdürdü. Elimi Bırakma 39.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 05.05.2019 15:13 GÜNCELLEME 05.05.2019 15:13

TRT1 ekranlarında 28 Nisan Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 38.son bölümde; Melis'in her şeyi arkasında bırakıp konağı terk ettiğini fark eden Çelenler ailesinin ağır bir sarsıntı geçirmesine zemin hazırlayarak ipleri tamamen kopma noktasına getirdi. Elimi Bırakma son bölümde; Kadir'in aşkından gözü başka hiçbir şeyi görmeyen ve sırf onun için tüm ailesini karşısına alan Melis ise bundan sonra yaşayacağı her şeye razı gelerek onunla beraber kaçmak istediğini dile getirdi. Diğer taraftan babasının hayatına son veren kişiyi bulabileceğine yönelik tüm ümitlerini ve inançlarını sıfıra tüketen Azra ise, radikal bir karara imza atarak artık geçmişi daha fazla kurcalamaya çalışmaksızın hayatını sürdürebileceğini Cenk'le paylaştı. Bununla birlikte ailesinin Kadir'le olan beraberliğini onaylamayarak şiddetle karşı çıktıkları Melis ise çareyi evden ayrılmakta buldu, ancak yolda aracın kendisine çarpması sonucu apar topar hastaneye sevk edilmesinin ardından Elimi Bırakma 39.bölüm fragmanı bekleniyor. Sağlık durumu kritik olan Melis, kaldırıldığı hastanede hayat savaşı verirken, talihsiz kazadan haberi olan ailesinin ise büyük bir psikoloijk travma geçirip korku ve panik duygusunu zirve noktasında yaşamalarının akabinde Elimi Bırakma 39.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ELİMİ BIRAKMA 39.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında geniş yelpazede izleyici kitlesinin beğenerek takip ettiği dizi projesi Elimi Bırakma 39.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 39.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 39.bölümüyle 5 Mayıs Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Azra ve Cenk sahaftan elleri boş dönerler; flaş bellek kitabın arkasındaki bölmede değildir. Azra’nın babasının katilini bulmaya dair umutları tamamen söner.

Konakta ise büyük bir kriz yaşanmaktadır: Melis kaçmıştır! Olayı haber alıp Melis’i arayan Cenk, Azra ve Feride hastaneden gelen kötü haberle sarsılırlar. Melis’e ne olmuştur? Öte yandan, Sumru Cansu’yu Burhan’la gitmemesi konusunda ikna etmeye çalışmaktadır. Sumru, Cansu’yu ikna edebilecek midir?

Azra ve Cenk gittikleri sahafçıdan eli boş döner. Azra için babasının katilini bulma umutları tamamen sona ermiştir. Konaktan kaçan Melis yüzünden büyük bir kriz yaşanmaktadır. Melis'i aramaya koyulan Cenk, Azra ve Feride hastaneden gelen haberle sarsılır. Peki, Melis'e ne olmuştur?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar