Söz 81.bölüm 2.fragmanı: Her şeyi göze aldı! Gözünü bile kırmadan...

Söz 80.son bölümde; Yavuz'un düzenlediği kritik operasyonun başarıyla sonuçlanması üzerine Dragan tutuklanarak sorgu odasına alınırken tehlike kat sayısı giderek çoğalmaya başladı. Söz son bölümde; Tim ve Yavuz, peş peşe gerçekleşecek bombalı saldırılara mani olabilmek adına zamana karşı yarışarak her şeyini ortaya koydu. Söz 81.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 06.05.2019 23:21 GÜNCELLEME 06.05.2019 23:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 29 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 80.son bölümde; Yavuz, her ne kadar önemli bir operasyondan alnının akıyla çıkıp Dragan'ı kıskıvrak yakalayarak sorgu odasına alsa da, onun her içeride olduğu dakika dışarıda meydana gelecek çeşitli tehlikelerin seviyesi de bir o kadar artmaya başladı. Söz son bölümde; Yavuz sorgu odasında kendisine karşı gururla zafer elde ettiği baş düşmanına zehir zemberek sözler sarf ederken, Dragan ise duydukları karşısında hiç istifini bozmayarak gözdağı verdi. Yavuz ve Tim ise her an karşılaşabilecekleri tüm kötü ihtimaller karşısında daima hazır ve uyanık bir pozisyonda bekleyerek tüm mücadelesini ortaya koyarken, Linda'dan edinilen bilgiler neticesinde terör saldırılarının baş sorumlusu olarak bilinen örgüt liderini köşe bucak her yerde aradılar. Yavuz ve Tim'e şayet Dragan içeriden çıkmazsa bu terör saldırılarının durmaksızın süreceğine ve İstanbul'un her noktasında gerçekleşecek patlamaların can yakacağına yönelik aba altından sopa göstermelerinin ardından Söz 81.bölüm fragmanı bekleniyor. İstanbul'da El Muğdar'ın serbest bırakılması adına düzenlenen bombalı saldırı yüreklere bir kor gibi düşerken,Tim başka bir patlamanın daha olmaması için canlı bombaların izini sürmelerinin akabinde Söz 81.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SÖZ 81.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 81.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 81.BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI!

SÖZ 81.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 81.bölümüyle 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Yavuz ve Kopuk, Linda’dan aldıkları önemli bilgiler ışığında terör devleti planlarının arkasındaki kişiyi araştırmaya koyulurlar. Büyük patrona ulaşabilecekleri bir adres öğrenirler. Yavuz’un zekice planı sonucunda yakalanan Dragan adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. 

Eylem’in zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indirir. Tim Eylem’e ulaştığında onu kafasına dayanmış bir silahla tehlikenin ortasında bulur. Bu sırada İstanbul bir terör saldırısıyla sarsılır. Halk otobüsünde silahlı bir terörist El Muğdar’ın serbest bırakılması talebiyle bir katliam girişiminde bulunur.

Harekât merkezinde Dragan ve yakın adamı Sadık paralel sorguya alınır. Dragan serbest bırakılmazsa İstanbul’un her yerinde büyük patlamalar olacağı tehdidinde bulunur. Eylem ve Yavuz çapraz sorguda önemli bilgiler edinirler.

Tim ve Yavuz ayrı kollardan İstanbul’daki olası terör saldırılarının önüne geçmek için harekete geçerler. Tim meydandaki canlı bombaların peşindeyken Yavuz da bu saldırıların arkasındaki asıl kişinin peşindedir. Zamana karşı verilen gerilim dolu mücadele esnasında daha büyük bir tehlikenin yaklaşmakta olduğunu anlayacaklardır.

YORUMLAR 2
  • arjen 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözün hiç bir zaman bitmemenini istiyorum.
    Cevapla
  • KAYHAN YILDIRIM 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba 4 SEZONU BAŞLADI GÜNÜ BEKLİYORM ETHEM ÖZISIKI
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama