Ozan Akbaba kimdir? Oyuncu Ozan Akbaba aslen nereli ve yaşı kaçtır?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin dikkat çeken oyuncusu Ozan Akbaba kimdir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini oynayan Ozan Akbaba aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte Ozan Akbaba'nın biyografisi...

Ozan Akbaba kimdir? Oyuncu Ozan Akbaba aslen nereli ve yaşı kaçtır?
Ozan Akbaba kimdir? Oyuncu Ozan Akbaba aslen nereli ve yaşı kaçtır?
GİRİŞ 03.05.2019 14:30 GÜNCELLEME 03.05.2019 14:30

Ozan Akbaba 1982 senesinde Kars'ta dünyaya geldi. Doğma büyüme buralı olan Ozan Akbaba boyu 1.80 cm, kilosu ise 76’dır. Annesi Güler Akbaba, babası ise Ömer Akbaba’dır. Bilgehan ve İsmail Cem isimlerinde iki kardeşi vardır. 2017 yılında yapımcı Buket Arıkan ile evlenmiştir. Bu evliliğinden 2018 doğumlu Ozan Ali isminde bir oğlu vardır.

Ozan Akbaba üniversite eğitimini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünde tamamladı. Oyunculuk kariyerine 2005 senesinde kadrosunda Özge Özberk, Begüm Birgören, Mehmet Ali Nuroğlu, Cansel Elçin, Türkü Hazer, Berk Hakman gibi isimlerin bulunduğu Kırıt Kanatlar dizisinde Cevdet Mercan karakteriyle başladı.

Şimdilerde ise ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Oktar Kaynara, Tarık Ünluoğlu, Yunur Emre Yıldırımer, Sabina Toziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü gibi isimlerle dizi kadrosunda yer alan Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli karakterini oynuyor.

OZAN AKBABA'NIN ROL ALDIĞI BAZI PROJELER

Bir Hikayem Var
Yarım Kalan Mucize
Sürgün İnek
Kadir ve Kardeşleri
Ammar: Cin tarikatı
Krallar Kulübü
Abluka
Mutlak Adalet
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Ozan Akbaba Biyografisi

İLYAS ÇAKIRBEYLİ KİMDİR?

Çakır'ın kardeşidir. Abisinin onun hakkında en haklı olduğu konu fevri olması, gözü döndüğü zaman aklını kaybetmesi… Abisi de kendisi kadar öfkeli aslında ama nasıl yapıyorsa yapıyor bunu bastırıp hep doğru zamanda intikam almayı başarıyor. Kendisini en çok Ünal'ın oturduğu koltukta hayal ediyor… Onun gibi şık, onun gibi güçlü, onun gibi çapkın olmak istiyor… Sadece zamana ihtiyacı var, yoksa bu üç özelliğe sahip…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!