Kızım 31.bölüm fragmanı ekranda: Demir, herkesi ters köşe mi yatıracak?

Kızım 30.son bölümde; Demir, sevdiklerini kurtarmak için Reşat'ın şart koştuğu yüklü miktarda parayı Murat'tan bulmuştur, ancak araya polis ekiplerini de sokması kendisine pahalıya mal oldu. Kızım son bölümde; Reşat'ın, ''kızının canına karşılık kendi canın!'' tehdidine boyun eğen Demir gözünü karartarak kendini namlunun ucunda buldu. Kızım 31.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 10.05.2019 13:57 GÜNCELLEME 10.05.2019 13:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında 3 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 30.son bölümde; Demir'in, babasının katilinin yaptıklarını yanına kar bırakmamak için yürüttükleri büyük operasyonu polis ekiplerine ihbar etmesi sonucunda tüm sevdiklerinin hayatı tehlikeye girerek Ahmet ve adamları tarafından kaçırılarak rehin tutuldu. Kızım son bölümde; Demir yüzünden ciddi maddi kayba uğrayan ve bu zararın kuruşu kuruşuna karşılanmasını isteyen Reşat ise tüm sevdiklerini Ahmet'in ele geçirmesini fırsat bilerek kendisinden yüklü miktarda para talep etti. Demir ise üzerine tüm hassasiyetiyle titrediği ve kılına bile zarar gelmesinden korktuğu kızını kazasız belasız kurtarabilmek için talep ettiği parayı gururunu ayaklar altına alarak Murat'tan istemek mecburiyetinde kaldı. Demir, Murat'ın tüm aşağılayıcı ve onur kırıcı sözlerine maruz kalırken diğer taraftan kendisinden istediği tek koşul olan polis ekiplerini de olaya dahil etmesinin ardından Kızım 31.bölüm fragmanı bekleniyor. Reşat, Demir'in bu işe polisleri de bulaştırdığını öğrenip kendisine kurulan tuzaktan son anda kurtulurken, işi daha da ileri boyuta taşıyıp Demir'e, ''kızının canına karşılık kendi canın!'' şartını öne sürmesinin akabinde Kızım 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızına yürek burkan veda konuşması yapan Demir, kendi canını hiçe sayarak kendini namlunun ucunda bulurken silah patlamasının sesinin işitilmesinin sahne olduğu diziye dair en son gelişmeler...

 

 

KIZIM 31.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KIZIM 31.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 31.bölümüyle 10 Mayıs Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 1
  • Eylül 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi çok güzel , çok duygulandırıcı ve hayat dersi veren bir diiizzziiiii.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi