Vahide Perçin kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Vahide Perçin evli mi? Çocuğu Kim?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi başrolünde yer alan Vahide Perçin kimdir? Dizide Hünkar Yaman karakterini oynayan Vahide Perçin kaç yaşındadır? İşte oyunculuk kariyeri ile dikkat çeken Vahide Perçin'in biyografisi.

Vahide Perçin kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Vahide Perçin evli mi? Çocuğu Kim?
Vahide Perçin kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Vahide Perçin evli mi? Çocuğu Kim?
GİRİŞ 07.05.2019 11:34 GÜNCELLEME 07.05.2019 11:36

Vahide Perçin 1965 senesinde İzmir'de dünyaya geldi. Yunanistan Göçmeni bir ailenin kızı olan Vahide Perçin 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

 

 

1991 yılında oyuncu Altan Gördüm ile evlenen Vahide Perçin 2013 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Alize Gördüm adında bir kızı bulunmakta ve tıpkı kendisi gibi oyuncu olarak ekranlarda yer almaktadır.

Oyunculuk kariyerine 2003 yılında başrolünde Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Ahu Türkpençe, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Bir İstanbul Masalı dizisinde Suzan Kozan karakteriyle başladı.

 

 

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterini oynamaktadırç

VAHİDE PERÇİN OYUNCULUK KARİYERİ

Bir İstanbul Masalı
Hırsız Polis
Annem
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu
Muhteşem Yüzyıl
Merhaba Hayat
Göz Zamanı
Anne
Bir Zamanlar Çukurova

Hünkar Yaman Kimdir
HÜNKAR YAMAN KİMDİR?

Çukurova'nın en büyük beylerinden biri olan Demir Yaman'ın annesi. Adı gibi hükümran, adı gibi kararlı, dirayetli bir kadın. Oğlu Demir'in sahip olduğu toprakların hanım ağası, ırgatların büyükhanımı. Hünkar Yaman için Demir'den ve Demir'in itibarından daha değerli hiçbir şey yok. Tek dileği soylarının sürmesi ve oğlunun sahip olduğu bu toprakların ileride emin ellere geçmesi. Ama bir gün oğlunun itibarının sarsılmak üzere olduğunu anlar ve çok tehlikeli bir oyun kurar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı