Kadın 62.bölüm fragmanında Sarp'ın gizli hamlesi pahalıya mal oluyor...

Kadın 61.son bölümde; Sarp, gerçek aile olma yolundaki tüm kararlılığını ve kendinden emin tavrını koyup Bahar ve evlatlarının yalnızca bir adım ötesinde bulunabilmek adına onların oturduğu apartmana taşındı. Kadın son bölümde; Bahar ve Sarp ilişkisi tam yoluna girmeye başlamışken aralarını bozmak isteyen Şirin'in patavatsızlığı yüzünden yeni bir krize doğru sürüklendi. Kadın 62.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 14.05.2019 23:29 GÜNCELLEME 14.05.2019 23:29

Fox TV ekranlarında 7 Mayıs Salı tarihinde yayınlanan Kadın 61.son bölümde; Bahar, her ne kadar Sarp'ın çok kısa bir süre içerisinde evlilik gerçekleştirmesini ne yaparsa yapsın kendisine yediremese de evlatlarının babası olduğu için bunca zaman kendisine ördüğü duvarlar tek tek ortadan kaldırdı. Kadın son bölümde; Evlatları için tüm sorunlardan ve anlaşmazlıklardan olabildiğince uzaklaşıp birbirini sevmeye devam etme, güzel ve uyumlu bir şekilde geçinme kararı almalarının beraberinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Çok uzun bir zaman sonra sevdiği kadın olan Bahar'a ve evlatlarına ilk kez bu kadar yakın olma fırsatı yakalayan Sarp, eski günlerdeki gibi yeniden gerçek bir aile olabilmek için Saray Apartmanı'na kiracı olarak yerleşmesi olayların seyrini değiştirdi. Sarp'ın ailesinin yaşadığı dairenin hemen üstüne taşınması başta çocuklar olmak üzere Bahar'ın da şaşkınlıkla karışık bir sevinç duygusu yaşamasını sağlarken, bilmeden Sarp'a Bahar'ın içerisinde olduğu apartmanı kiraladığını gören Arif'in beyninden vurulmuşa dönmesinin ardından Kadın 62.bölüm fragmanı bekleniyor. Bahar, Şirin ve Sarp'ın geçmişe dayalı olaylı ilişkisini sorgulamayı çekip gerçekleri bütün çıplaklığıyla öğrenmek isterken Şirin'in kantarın topuzunu kaçırıp çarpıcı iddialarda bulunmasının akabinde Kadın 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 62.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 62.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KADIN 62.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Kadın dizisi 62.bölümü ile 13 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir. Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır.

Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir. Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü