Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.bölüm fragmanı: Bütün hesaplar bozuluyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.son bölümde; Mesut'un, Hızır ve ekibi tarafından ortadan kaldırılmasının beraberinde istihbarat için başkanlık koltuğuna oturan yeni isim Altan oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, Alparslan ve Behzat'ı da arkasına alarak Zeki Sivri'yi ele geçirebilmek adına kurdukları kumpasın başarılı bir şekilde sonuçlanmasıyla hedefine ulaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 14.05.2019 23:12 GÜNCELLEME 14.05.2019 23:12

ATV ekranlarında 7 Mayıs Salı tarihinde yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.son bölümde; Tongaya düşürülerek katledilen Mesut'un istihbarat başkanlığı için boşalan koltuğunu dolduran sürpriz isim Ünal'ın verdiği karar doğrultusunda Altan rolünü üstlenen Mehmet Yaşar Çepiç oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Alparslan, sevdiği kadınla hayatını birleştirerek sonsuz beraberliğe adım atma kararı alırken, başarılı bir operasyonla Mesut'un fişinin çekildiği bu kritik günlerde Akif'in aşılması güç bir krize sebebiyet vermemesi için Zeki'yi devre dışı bırakma planları hazırlanmaya başladı. Ferman'ın canına kıyılmasının bedelini en ağır şekilde ödetmek isteyen Behzat, hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayarak olayın sorumlusu olan Musa ve ekipteki bir başka kişinin kimliğini ve nerede olduklarını tespit edip üzerine gözünü bile kırpmadan canlarını almasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Mesut'tan sonra Zeki Sivri'yi de etkisiz hale getirmek isteyen Hızır, Behzat ve Alparslan'la güçlerini birleştirip baskın düzenledikleri mekanda polis ekiplerine kendilerini istihbarat çalışanı olarak lanse etmeleriyle baş düşmanını ele geçirmelerinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 137.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 137.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.bölümü 13 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Mesut'un ölümünün ardından yerine geçecek isim için hızlıca çalışmalara başlayan Ünal Kaplan, Akif'in yakın zamanda başına bela açabileceğini de bilmektedir.Akif'in gücünü kırmak için ise biran önce Zeki'nin devreden çıkarılması gerekmektedir. Ünal Kaplan, masasını korumak adına görüşmelere devam ederken Zeki meselesiyle Çakırbeyliler ilgilenecektir.

Façalıların öncelikli hedefi de Ferman'ın ölümüne neden olan kişiyi bulup yok etmek olacaktır. İki ailenin bir kere daha aynı amaç etrafında toplanmasına sebep olan ortak düşmana ulaşmak için ise Esra ile işbirliği yapmak en iyi seçenektir. Yeğeninin ölümünün ardından acısını paylaşmak için soluğu sevdiğinin yanında alan Ömür ile ilgili İlyas'ın bir an önce bir karar vermesi gerekmektedir.

Hızır'ın üzerine gittiği bu konu, İlyas'ı yakın zamanda bir tercih yapmaya itecektir. Alparslan ise sevdiğiyle ilgili kararını çoktan vermiştir. Bu konularda amcalarından farklı olan Alparslan'ın, hayatıyla ilgili verdiği bu önemli kararın arkasında başka nedenler olması ihtimali ise çok yüksektir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı