Yurt dışına çıkmak isteyen Müjdat Gezen'in pasaportuna el konuldu

Yurt dışındaki oyuna gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden Müjdat Gezen pasaportuna el konuldu. Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Yurt dışına çıkmak isteyen Müjdat Gezen'in pasaportuna el konuldu
Yurt dışına çıkmak isteyen Müjdat Gezen'in pasaportuna el konuldu
GİRİŞ 09.05.2019 10:54 GÜNCELLEME 09.05.2019 12:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Müjdat Gezen hakkında katıldığı bir televizyon kanalındaki sözleri nedeniyle Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan soruşturma başlatılmıştı. Gezen'e adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağı verilmişti. Karar, 23 Ocak 2019 tarihinde kaldırılmıştı.

 

 

Yurt dışındaki oyuna gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden Müjdat Gezen'in pasaportuna el konuldu. 

Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen, Twitter'dan yaptığı açıklamada sanatçı Müjdat Gezen'in pasaportuna el konulmasıyla ilgili açıklama yaptı.

 

 

"BÜYÜK ZARARA UĞRAMAMIZA NEDEN OLUNDU"

"Yurt dışında oyunu vardı. Ekip gitti Müjdat Gezen gidemedi. Pasaport iptali yargısal bir işlem değil idari bir işlemdir. Üstelik bize bildirilmeyerek büyük zarara uğramamıza neden olundu. Müjdat Gezen şu anda yurt dışına çıkamıyor çünkü pasaportu iptal edilmiş. 

EMNİYET ÖZÜR DİLEDİ

Ülgen, "Evet şu anda Emniyet Müdürlüğünden aradılar. Sistemsel bir hata olduğunu ve Müjdat Gezen'in yurt dışına çıkabileceğini, pasaportunu derhal vereceklerini söylediler. Özür de dilediler. Bu nedenle Basın toplantısı iptal. Müjdat Gezen oyuna yetişmeye çalışacak." tweetini attı. 
 

YORUMLAR 11
  • 777 4 yıl önce Şikayet Et
    tiyatroyu burda oynuyor
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Atıcı Bayram oyunu vardır
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağbabalarına gidiyordur. Can abisi bekliyordur Alamanyada. Kesinlikle OYUN dedikleri işi paravan olarak kullanıp kaçacaktır...
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    yurd di$inda taninan bilinen bir degil bunun amaci almanyaya iltica etmekti.
    Cevapla
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    önce acaba hangi ülkede ve hangi dilde oynayacak diye meraktan çatlayacak gibi oldum ama sonra titreyip kendime geldim; bunca yılın deneyimli ve de usta ve ille de ünlü artisti için ülke ve dil mevzusu mu olur, bir BARYAM der, herkes kırılır gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı