Kenan Sofuoğlu, ilk kez böylesine ağır sözler sarf etti! Büyük tepki...

Spor kariyerine veda ederek AK Parti Sakarya Milletvekili olarak görevini icra eden Kenan Sofuoğlu, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara zehir zemberek sözlerde bulundu. Kenan Sofuoğlu, çok konuşulan bir çıkışa imza atarak sosyal medya platformu aracılığıyla İmamoğlu'nu destekleyen ünlü isimlerin fotoğraflarını yayınlayıp çok ağır bir tepki göstererek yerden yere vurdu.

Kenan Sofuoğlu, ilk kez böylesine ağır sözler sarf etti! Büyük tepki...
Kenan Sofuoğlu, ilk kez böylesine ağır sözler sarf etti! Büyük tepki...
GİRİŞ 11.05.2019 13:59 GÜNCELLEME 11.05.2019 13:59
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde AK Parti Sakarya Milletvekili olarak görevinin başına getirilen Kenan Sofuoğlu, YSK (Yüksek Seçim Kurulu)'nın İstanbul'daki 30 Mart seçimlerini iptal etmesi üzerine CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun destekçisi olan ünlü kişilere zehir zemberek sözlerde bulundu. Sanatçı isimlerin sosyal mecra üzerinden #herşeyçokgüzelolacak etiketini kullanarak geçtiğimiz günlerde İstanbul Belediye Başkanı olarak seçilen CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun tarafında olduğunu belirten destekçi söylemlerden ötürü eleştiri bombardımanına tuttu.

 

 

Şahan Gökbakar & Ali İhsan Yavuz'un medyada ses getiren yazışmaları!

Milletvekilliği görevini üstlenmek üzere spor kariyerini bırakan Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'nun safında bulunan sanatçıların görselini yayınlayıp sessizliğini sonunda bozarak çok sert sözlerde bulundu. 

 

 

Sanatçı Yusuf Güney isyan bayrağını kaldırdı! Damga vuran seçim mesajı

Spor kariyerinde önemli başarılara imza atan Kenan Sofuoğlu, sosyal mecra olan Instagram üzerinden aralarında Elçin Sangu, Şahan Gökbakar, Demet Özdemir, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’n yer aldığı ünlü kişilerin görsellerini kendi hesabında paylaşarak isyan dolu ifadelere yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı, Gökhan Özoğuz'u yerden yere vurdu! O sözün üzerine...

"Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var. İstanbul'a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullanıyorsunuz.

Ekrem İmamoğlu'na sözüm yok ama fırsatı yakaladık hadi Ak Partiyi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki sen kimsin motorcunun biriyim ama nankör değilim, ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaşım.(Bu arada siyasetçi filan değilim)"

YORUMLAR 31
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    siyasetçi değilsin mecliste ne işin var
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam ya bu Kenan.Motorcuyum demesi çok hoşuma gitti.Aslını inkar etmiyor.Yani boşa konuşmam diyor.Helal sana.
    Cevapla
  • Cengizhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hası, kendisi mütevazi dünyanın şampiyonu ALLAH C.C senden razı olsun.
    Cevapla
  • sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında güzel oluyor böyle durumlar sanatçı diye tanıdığımız kişilerin gerçek niyet ve yüzlerini görüyoruz. yazıklar olsun hepsine artık takımda tutmuyorum galatasaylı olarak çümkü yendığinde kimin sevıneceği belli madem diğer yoneticiler bu olaya sessiz kaldı
    Cevapla
  • Alizmirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Tekrik etmek gerekir kenanı. Ağzına sağlık. Halkın ağzı olmuşsunuz :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de tarihi zirve! İşte Erdoğan-Haniye görüşmesinde öne çıkanlar...
'Enkaz edebiyatı' yapan CHP'nin İzmir'de yaptığı borç ortaya çıktı!