Onur Büyüktopçu, projesini işte böyle duyurdu! Heyecanlandıran gönderi...

TV8'de heyecan ve gerilim fırtınası estiren Yemekteyiz yapımından sürpriz bir kararla ayrılan Onur Büyüktopçu'dan sevenlerine yeni program müjdesi geldi. Yemekteyiz'e veda etmesiyle pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğratan Onur Büyüktopçu yeni dönemde Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Damat Bayıldı isimli projede yer alması tahmin ediliyor.

Onur Büyüktopçu, projesini işte böyle duyurdu! Heyecanlandıran gönderi...
Onur Büyüktopçu, projesini işte böyle duyurdu! Heyecanlandıran gönderi...
GİRİŞ 02.07.2019 12:03 GÜNCELLEME 02.07.2019 12:03

TV8 ekranlarında her bir dişli rakibin kıran kırana yemek performansını ve acımasız eleştirilerini ortaya koyduğu Yemekteyiz projesinden beklenmedik kararla ayrılan Onur Büyüktopçu'dan yeni program müjdesi geldi. Bilindiği üzere Yemekteyiz yapımında keyifli ve eğlenceli sunumuyla çok geniş bir kitlenin ilgi odağı haline gelen Onur Büyüktopçu'nun bundan böyle artık programda olmayacağı gelişmesi kendisini takip eden izleyicileri son derece üzmüştü. Ancak Yemekteyiz yarışmasının iki sezon boyunca sunumunu gerçekleştiren ve hayranları tarafından programdan gitmemesi için yorum yağmuruna tutulan Onur Büyüktopçu'nun yeni projesinin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı.

 

Müzik listelerini kasıp kavuran Mero kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?

Şirin Payzın'dan skandal paylaşım! Tepkiler bir anda çığ gibi büyüdü...

 

Tutum ve davranışlarıyla çok geniş bir kitlenin gönlünde taht kuran isim Onur Büyüktopçu, sosyal platformdaki kişisel hesabı üzerinden önemli açıklamalar gerçekleştirerek yeni dönemde Show TV ekranlarında yer alacağını hayranlarıyla paylaştı. Tüm bunların yanı sıra Yemekteyiz yarışması sayesinde sunuculuk başarısını katlayarak artıran Onur Büyüktopçu'nun Damat Bayıldı adlı projede bulunması bekleniyor. 

ONUR BÜYÜKTOPÇU YEPYENİ PROJESİNİ DUYURDU...

onur büyüktopçu damat beğendi

ONUR BÜYÜKTOÇU'NUN SUNACAĞI DAMAT BAYILDI PROGRAMININ FORMATI NASIL OLACAK?

5 damat ve gelin çiftin katıldığı yarışmada, gelinler yapacakları yemeklerle kendilerini damatlara beğendirmeye çalışacak. Gelinim Mutfakta yarışmasına benzer bir konsept taşıyan Damat Bayıldı programı Show TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Cüneyt Özdemir'den İsmail Küçükkaya'ya damga vuran eleştiri! Son soru...

Deniz Akkaya'dan Binali Yıldırım'la ilgili samimi açıklamalar! O benim...

onur büyüktopçu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları