İsmail Küçükkaya yargısal sürecin başlayacağını duyurdu! Dava girişimi...

Ekrem İmamoğlu'nun soruları aldığı için ''Seçim Özel'' programına hazırlıklı geldiğine yönelik ileri sürülen iddialar gündemi kasıp kavururken İsmail Küçükkaya'dan olay açıklamalar geldi. İsmail Küçükkaya'nın yayından önce Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü gün yüzüne çıkaran kamera kayıtlarını medya organlarıyla paylaştığı iddia edilen The Marmara isimli otele tazminat davasında bulunacağını açıkladı.

İsmail Küçükkaya yargısal sürecin başlayacağını duyurdu! Dava girişimi...
İsmail Küçükkaya yargısal sürecin başlayacağını duyurdu! Dava girişimi...
GİRİŞ 21.06.2019 17:36 GÜNCELLEME 21.06.2019 17:36
Bu Habere 242 Yorum Yapılmış

İsmail Küçükkaya, tüm Türkiye'nin yakın takip altına aldığı Seçim Özel programındaki moderatörlüğü sonrası kimileri tarafından tarafının Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkça belli ettiğine yönelik eleştiri üstüne eleştiri aldı. Bununla birlikte Ekrem İmamoğlu'nun İsmail Küçükkaya'dan sorulacak soruları önceden aldığı düşünülerek tarihi yayına hazırlıklı geldiğine dair iddialar çalkalanmaya devam ederken yepyeni bir gelişme daha gündeme bomba gibi düştü. 

 

 

Zerrin Özer'in şikayet bombardımanına tutulan eşi Murat Akıncı kimdir?

İsmail Küçükkaya'nın The Marmara otelde İstanbul Belediye Başkanlığına adaylığını koyan Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü açıkça ortaya koyan kamera kayıtlarının basın-yayın organlarında paylaşılması olayların adeta fitilini ateşledi. Herkes İsmail Küçükkaya'nın yayından önce neden Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiğinin sorusuna merakla yanıt ararken Seçim Özel programında yöneltilecek soruları verip vermediği konusu da kafaları bir hayli karıştı. 

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman yayınlanacağı belli oldu mu?

Tüm bu olayların ardından İsmail Küçükkaya, yayın öncesi Ekrem İmamoğlu ile beraber görüştüğünü gözler önüne seren kamera kayıtlarının paylaşılması üzerine The Marmara adlı otele ilişkin Fox TV yönetiminin yüklü miktarda tazminat davasında bulunacağını açıkladı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA, EKREM İMAMOĞLU İLE NEDEN GÖRÜŞTÜ?

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Ekrem İmamoğlu’nun program yoğunluğu nedeniyle görüşmeyi basın toplantısının düzenlendiği The Marmara Otelinde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ismail küçükkaya ekrem imamoğlu

YORUMLAR 242
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz herif yüzü kızaracağına yaptığına bak.
    Cevapla
  • Kasım 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu özel hayat değil ki.Artı sen şahsiyetli moderatör olsan ikisinin elemanlarını bir yere çağırır aynı anda ikisinede bilgi verirdin.Biriyle otel odasında konuşup diğeri telefon açıp hesap sorunca telefonla konuşmazdın.
    Cevapla
  • Sadade gel 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hokkabaza iki taraf arasında imzalanan canlı tartışma formatına uymadığı taraflardan birine ihanet ettiği için dava açılsın.
    Cevapla
  • Hasan34 4 yıl önce Şikayet Et
    Suçu kabahati den fazla
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insanların aklı ile alay ediyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu