Murat Boz, Tuğba Ekinci'nin de diline düştü: Faturası pahalıya patladı...

Tuğba Ekinci, İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun seçim sürecinde başlattığı kampanyaya bağış yaparak destek sağlayan Murat Boz için zehir zemberek sözler sarf etti. Tuğba Ekinci, Karadeniz'e Ereğlisi'nde bir araya gelerek Ekrem İmamoğlu ile beraber aynı fotoğraf karesinde yer alan Murat Boz'u fena topa tutarak "Bir kıbleniz olsun. Bedavacılığın sonu ayakçıklıktır" şeklinde ifadelere yer verdi.

Murat Boz, Tuğba Ekinci'nin de diline düştü: Faturası pahalıya patladı...
Murat Boz, Tuğba Ekinci'nin de diline düştü: Faturası pahalıya patladı...
GİRİŞ 10.07.2019 19:54 GÜNCELLEME 10.07.2019 19:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde siyasi konularda dobra eleştirilerini paylaşmaktan çekinmeyen, kişi ve olaylar hakkında çarpıcı söylemleriyle gündemden bir an bile düşmeyen Tuğba Ekinci, Murat Boz'u eleştiri oklarının hedefi haline getirdi. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sempatisini ve beğenisini her fırsatta dile getiren Tuğba Ekinci, İstanbul'un yeni Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Ekrem İmamoğlu'na seçim sürecinde maddi manevi desteğini esirgemeyen Murat Boz için sert sözlerde bulundu. Tuğba Ekinci, Karadeniz Ereğlisi'nde Ekrem İmamoğlu ile birlikte buluşma gerçekleştiren Murat Boz'a karşı ağır bir tepki gösterirken sosyal platformda pek çok kişi de onunla beraber eleştiri bombardımanına tuttu. 

 

 

Bütün tepkileri üzerine çekmişti: Mehmet Nuri Ersoy'un yeni Sıla kararı!

Esra Erol'un oğlu Ömer sonunda bombayı patlattı! Sürpriz itirafta bulundu

 

 

Murat Boz ile Ekrem İmamoğlu'nun aynı fotoğraf karesinde yer aldığını gören Tuğba Ekinci, sosyal mecra olan Twitter aracılığıyla kolaj yaparak ünlü sanatçının hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Ekrem İmamoğlu ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlandı. Tuğba Ekinci paylaştığı bu fotoğrafın hemen altına ise; "Bir kıbleniz olsun. Bedavacılığın sonu ayakçıklıktır" şeklinde ifadelere yer verdi.

Yoğun eleştiriye maruz kalan Murat Boz, YSK (Yüksek Seçim Kurulu)'nın aldığı karar doğrultusunda 23 Haziran tarihinde yinelenen İstanbul Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde CHP'den adaylığını koyan Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasına 100 bin lira bağışta bulunmasıyla gündemde uzunca bir süre konuşulmuştu.

murat boz tuğba ekinci

YORUMLAR 6
  • Reiss C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki Belediye ile ortak konser düzenleyecekler :))) Gelsin paralar :))
    Cevapla
  • mt57 4 yıl önce Şikayet Et
    Boz'u gördüğüm kanalı derhal kapatıyorum!
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    benim boozuk sanatçılarla işşim yok
    Cevapla
  • 100000 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bağış yapar bizimkiler patates soğan poşet diye başkanlığı rakibe verir
    Cevapla
  • Lazrail 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Açlıktan ölene yardım etmeyenler siyasi menfaat uğruna 100 bin TL bağışta bulunuyor. Banada versene murat boz 100 bin TL???
    Cevapla
  • dvr 4 yıl önce Şikayet Et
    bu valeden para ustu isteyen kisi degilmi ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...