Esra Erol, aile gönderilerine aralık vermeden devam ediyor: Hep beraber...

Bütün bir sezon boyunca hafta içi her gün ATV'de kameralar karşısına geçen Esra Erol, programının sezon finali yapmasıyla beraber soluğu tatil noktasında aldı. Hem eşi Ali Özbir hem de iki oğlu Ömer ve İdris Ali ile beraber yorgunluğunu atarak doyasıya vakit geçiren sunucu Esra Erol, onların fotoğrafını sosyal platformdan paylaşarak ''Hepsi benim'' şeklinde

Esra Erol, aile gönderilerine aralık vermeden devam ediyor: Hep beraber...
Esra Erol, aile gönderilerine aralık vermeden devam ediyor: Hep beraber...
GİRİŞ 15.07.2019 13:10 GÜNCELLEME 15.07.2019 13:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında senelerdir sunuculuğunu üstlendiği programın yaz sezonuna geçilmesi nedeniyle kısa bir süreliğine ara verilmesinin ardından ailesiyle birlikte tüm bir yılın yorgunluğunu üzerinden atabilmek için tatil mekanına gitti. Kaldığı tatil noktasında gerek eşi Ali Özbir gerekse oğulları İdris Ali ve Ömer'le beraber kaliteli zaman geçiren Esra Erol, kişisel sosyal medya hesabı aracılığıyla da fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmiyor. Aile sevgisiyle dolup taştığını ve hem eşine hem de çocuklarına verdiği kıymeti her fırsatta gözler önüne seren Esra Erol, geçtiğimiz günlerde İdris Ali adını verdikleri büyük oğlunun fotoğrafını yayınlayıp "Sen büyüdükçe sevgim de büyüyor" şeklinde bir not düşmesi üzerine beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

 

 

Müge Anlı Güven Bana'da kelimelerin tükendiği o an: Yarışmacı rezil oldu!

 

 

Şimdi de 2010 tarihinde birlikteliklerini nikah masasına taşığı eşi Ali Özbir ve evlatlarının el ele tutuştukları fotoğrafı paylaşıp onlara olan bağlılığını ve tutkusunu bir kez daha dile getirerek; ''Hepsi benim'' şeklinde sözlere yer vermesi de takipçilerinin tüm dikkatlerini üzerinde topladı. Sosyal medya kullanıcıların büyük bir çoğunluğu Esra Erol'un ailesiyle mutlu ve huzurlu bir aile tablosu oluşturmasını ve samimiyetinden asla ödün vermemesini takdir ettiler. Çocukları Ömer ve Ali'nin de her geçen gün giderek büyüdüğüne şahit olan takipçiler de ünlü sunucu Esra Erol'a ''Maşallah'' demekten kendilerini alıkoyamadılar.

esra erol ali özbir ömer idris ali

YORUMLAR 2
  • Adsz 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ayırmasın
    Cevapla
  • adsız 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim nazrlardan korusun Maşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!