Diriliş Osman'a sürpriz transfer! 2 isim daha kadroya katılıyor...

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ederken dizide Osman Gazi'nin amcası Dündar Bey ve yengesi Zühre karakterini oynayacak isimler belli oldu.

Diriliş Osman'a sürpriz transfer! 2 isim daha kadroya katılıyor...
Diriliş Osman'a sürpriz transfer! 2 isim daha kadroya katılıyor...
GİRİŞ 22.07.2019 14:15 GÜNCELLEME 22.07.2019 14:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. TRT 1 ekranlarından ATV'ye transfer olan Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosuna iki isim daha katıldı. Savaş sahneleri ve tarihi işleyişiyle izlenme rekorları kırmayı hedefleyen Diriliş Osman'ın başrolünde Burak Özçivit yer alacak.

 

 

Osman Gazi'nin amcası Dündar Bey karakteri başarılı oyuncu Ragıp Savaş yengesi Zühre karakterini Ayşegül Günay oynayacak.

 

 

RAGIP SAVAŞ KİMDİR?

1966 yılında dünyaya gelen Ragıp Savaş İsmet İnönü İlkokulu, Merkez Ortaokulu, İzmit Lisesi son olarak Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olarak eğitimi hayatını tamamlamıştır. Çok genç yaşta tiyatro kurucusu olmayı başaran Ragıp Savaş bir dönem profesyonel olarak voleybol oynamıştır. Geçmişten günümüze bir çok tiyatro oyunu, dizi ve sinema’da rol alan Ragıp Savaş 1998 ve 2002 yılları arası Bakırköy Belediye Tiyatrolarında Genel Sanat Yönetmeni Yardımcılığı ile Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

Sinema kariyerine 2004 senesinde Neredesin Firuze ile adım atan Ragıp Savaş günümüzde Atv ekranlarında yayınlanacak olan Ölene Kadar dizisi oyuncuları arasında yer almaktadır. Usta oyuncu Ragıp Savaş aslen Kocaeli İzmit’lidir ve İzmit doğumludur.

AYŞEGÜL GÜNAY KİMDİR?

Ayşegül Günay Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu oyuncularımızdandır. Bir çok sinema ve dizide rol alan Ayşegül Günay 1969 doğumludur. Özellikle Fox Tv ekranlarında yayınlanmış olan Yer Gök Aşk dizisinde Sultan karakteri ile ekran severlerin büyük beğenini kazanan usta oyuncu aslen Eskişehir’lidir.

Diriliş Osman

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman ilk sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin geçen sene olduğu gibi Eylül - Ekim aylarında başlayacağı tahmin ediliyor.

 

YORUMLAR 12
  • Hilmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyide oldurduler artik seyredilmez pembe dizi oyuncusundan osmanli olmaz bunun da akıbeti fatih dizisi gibi iki hafta oynar reytingler yerlerde ondan sonrada kaldırırlar yayından
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    engin altan ne oyuncusuydu?
    Cevapla
  • Diriliş 4 yıl önce Şikayet Et
    Birileri halen kişilere takmış durumda siz tarih mi izleyeceksiniz yoksa artistlerimi filmi izlenir hale getiren senaryo ve konudur buna ek olarak görsel efektler filmin kalitesini artırır filmin hangi kanalda olduğu veya kimin oynadığı değil senaryonun akıcılığıdır. Aynı izleme oranı ile devam edeceğine eminim şimdiden önyargı ile bakılmadan beklemeliyiz. İzleyip yorumu ona göre yapmak daha doğru olacaktır... Oyuncular hiçbir zaman gerçek karekterlerin yerine geçemezler. Ne Engin Altan Düzyatan Ertuğrul gazinin asla yerini dolduramaz Burak Özçivit'te Osman gazinin yerini tutamaz bu kişiler sadece o kişileri canlandırmasını yapan aktörlerdir..
    Cevapla
  • izmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    tarih izlemek isteriz lakin bu dizide tarih olarak hiç birşey yok aslında tarihi oynicak oyıncu yok
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlenmez artık bu dizi suyu çıktı Burak Özçivit de kimmiş yakışmaz bu role daha önceki dizileri de gördük
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ayagına sıkan mehmet bozdag sen trt yi bıraktın bizde seni baslamadan bitirdin
    Cevapla
  • M. İŞTEBU 4 yıl önce Şikayet Et
    kanatimce TRT1 de devam etmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı