Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Engin Altan'ın yeni partneri belli oldu!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon yer alan Engin Altan Düzyatan, Diriliş Osman'da olmayacak. Yeni sezonda farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Engin Altan Düzyatan'ın yeni partneri Hande Erçel olacağı iddia edildi.

Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Engin Altan'ın yeni partneri belli oldu!
Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Engin Altan'ın yeni partneri belli oldu!
GİRİŞ 03.08.2019 10:01 GÜNCELLEME 03.08.2019 10:01
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'un sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan farklı bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. FOX'un yeni sezonda ekrana gelecek olan Most Productions imzalı iddialı dizisi Kurşun için hazırlıklar devam ediyor.  Diriliş Ertuğrul dizisinden ayrılan Engin Altan Düzyatan'ın yeni projesi için partnerinin Hande Erçel olacağı iddia edildi. 

 

 

Fakat Diriliş Ertuğrul dizisiyle yıldızı parlayan Engin Altan Düzyatan ile Hande Erçel'in uyumu tartışılmaya başlandı.

Burak Arlıer ile Murat Can Oğuz'un yöneteceği dizi 1970'li yıllarda adalet arayan savcı Orhan ile kalemine güvenen gazeteci Leyla'nın hikayesini beyazcama taşıyacak.

 

 

YORUMLAR 26
  • Nursel 4 yıl önce Şikayet Et
    Foxdamı engin bey kafasına sıksa daha iyiydi
    Cevapla
  • Ya Hak 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha öncede söyledim yine söylüyorum.bize tarihimizi değerlerimizi maneviyatınızı anlatırken o ruhta yapıda maneviyata olan birilerini oynatin.varsin tanınmamış olsun.isinin ehli olsun yetenekli olsun yeter.bunlar gibi para için ertuğrul ve osmani oynayıp sonra gençlerimizde hayal kırıklığı oluşturup algı operasyonu yapanları istemiyoruz.yaptiginizin faydalı olmasını istiyorsanız bunu dikkata alın.aksi taktirde tahribi faydasından fazla olur.cunki bizim ülkemizde rolle kişi ozlestiriliyor...
    Cevapla
  • Antepli 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox ta yapacağı proje bitirir... sen milliyetçi ,vatan sever,atasina ve dinine düşkün lerin filminde trt 1 de rekor kir sonra git fox ta ekrana gel bu ne lahana bu ne turşu... parada dagitsan milliyet çi fox ta izlemez, zaten vatan hainleri de diriliş ertuğrul dan dolayi bakmaz ( o rolle çok hainin , h ain orsp ccgnun dedelerinin am gdun) e orta direkten ne kadar yakalar boş... you tube ta kanal açıp yayinlasan daha çok izleyen olur
    Cevapla
  • Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    O dizi tutmaz, zira Fox denen sionist kanalında
    Cevapla
  • HmD 4 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan iyi Rol yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı