Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ne zaman: Artık sayılı günler kaldı!

Murat Yıldırım'ın programdaki görevine veda ettiğini duyurmasının üzerine Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu kesinliğe kavuştu. Televizyon ekranlarının ''bilgi yarışması'' formatındaki olmazsa olmaz projelerinden Kim Milyoner Olmak İster'i sunacak yeni kişinin Kenan İmirzalıoğlu olduğu açıklandı. Yeni sezon için yayınlanan tanıtım videosunda Kenan İmirzalıoğlu'nu görenler tebrik yağmuruna tuttu.

Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ne zaman: Artık sayılı günler kaldı!
Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ne zaman: Artık sayılı günler kaldı!
GİRİŞ 05.10.2019 11:06 GÜNCELLEME 05.10.2019 11:06
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden kaliteli ve iddialı bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu netlik kazandı. Bilindiği üzere belirli bir süredir programın sunuculuğunu üstlenen ve geniş bir kitlenin beğenisini kazanan Murat Yıldırım görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Bu kararın sonrasında yeni sezonda programın sunuculuk koltuğuna hangi ismin oturacağı izleyici kitlesi tarafından sabırsızlık içerisinde bekleniyordu. ATV'de ekrana taşınan yeni sezon tanıtım videosunda Kenan İmirzalıoğlu sürpriziyle karşılaşan seyirciler şaşkınlığını gizleyemezken sosyal platformda destek ve tebrik mesajları dolup taşmaya başladı.

 

 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İN YENİ SUNUCUSU: KENAN İMİRZALIOĞLU...

Milyonların sevdiği usta isim Kenan Işık'ın başına gelen talihsiz kazadan sonra sunuculuk görevini devralan Murat Yıldırım, Ramo adlı yeni projesinde bulunacağı için artık programı sunmayacağını duyurmuştu. Yeni yayın dönemine 1 milyon TL değerinde soru ile giriş yapmaya hazırlanan Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Kenan İmirzalıoğlu farklı bir soluk getirecek. Son günlerde yayınlanan haberler doğrultusunda ekranlara yeniden dönerek sevenlerini heyecanladıran Kenan İmirzalıoğlu'nun Kenan Milyoner Olmak İster isimli yarışma programından bölüm başında 250 bin TL alacağı ileri sürülmüştü. 

 

 

İstanbul'da bulunan bir AVM'de alışveriş yaptığı sırada basın mensupları tarafından görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster yarışması hakkında çıkan haberleri doğrulayarak şu ifadelere yer vermişti: "Basında çıkan haberler doğru, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını artık ben sunacağım. Program öncesi son hazırlıkları yapıyoruz"

Reyting başarısını daima sürdüren ve yediden yetmişe geniş yelpaze izleyicisine sahip Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacağı konusu açıklığa kavuştu. Edinilen bilgiler doğrultusunda 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00'de yayında olacak.

kim milyoner olmak ister kenan imirzalıoğlu

YORUMLAR 17
  • Oğuz Uçkun 4 yıl önce Şikayet Et
    Olumsuz yorumlar yazanların vicdanı körelmiş.Beyefendi bir adam.Gordunuz mu hiç sağda solda bir soytariligini.Cok iyi bir seçim.Orada da başarılı olacağına eminim.Senaryolarimi yazarken bana hep ilham kaynağı oldun.Umarim bir gün film ve dizilerimde başrol oynamaya ikna olursunuz.Allah utandırmasın Kenan bey
    Cevapla
  • Merdemir42 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha da izlemem...
    Cevapla
  • M. Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Desenize her ay Kenan milyoner olacak.
    Cevapla
  • Murat91 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim milyoner olmak ister? Cevabini vermissiniz zaten, tabiki Kenan program basi 250bin 4 program 1milyon birde her 4 program sonunda milyoner. Soru yok secme yok.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    hic begenmedim ..konuskan sempatik birisi sunucu olaydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir